Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
سبز پرس avatar

سبز پرس

کانال خبری به همراه مطالب متنوع

اگر مطالب کانال مورد پسندتان واقع شد به دیگران معرفی کنید
با لینک زیر هم اکنون عضو شوید
👇👇👇👇👇👇👇
Рэйтынг TGlist
0
0
ТыпПублічны
Вертыфікацыя
Не вертыфікаваны
Надзейнасць
Не надзейны
Размяшчэнне
МоваІншая
Дата стварэння каналаЖовт 08, 2016
Дадана ў TGlist
Лист 16, 2024

Папулярныя публікацыі سبز پرس

03.04.202522:07
«عمو نوروز»
(‌دستگاه شور)
▫️خواننده: شهرام ناظری
▪️شاعر: پوریا سوری‌
▫️آهنگساز: تهمورس پورناظری
▪️هم‌آوازان: سحر بروجردی و دنیا کمالی‌
▫️کارگردان: میلاد رحیمی‌آبکنار

#موسیقی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
کتاب سوم دبستان به تاریخ یکم دی ۱۳۰۸ هجری شمسی؛


شناخت منابع طبیعی و جنگل


@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
💫 بشنوید از درختان بلـــــــــــــوط زاگرس همیشه استوار

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
🗻تصویری مسحور کننده از طبیعت خشن و بسیار زیبای آبشار کردیت (کردی) در استان چهارمحال و بختیاری

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
23.04.202519:51
ته دنیا جایی است به نام قطب جنوب

زیبایی ها و قوانین زیست محیطی منحصر به فرد جهت حفاظت از ژنتیک جانوری و گیاهی یک محیط خوب در قطب جنوب با حداقل دخالت انسانی حفظ کرده است.

#قطب_جنوب


@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
ارتباط برج آزادی با قله دماوند و شباهت آن با سردر زورخانه به جهت تعظیم و عرض ادب را در کلیپ مشاهده کنید.

#قله_دماوند
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
26.03.202523:06
ترفند های مخصوص طبیعت گردی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
24.04.202507:45
🔸 ابوالفضل چوپانی (طبیعت گرد) با صحنه ای عجیب روبرو شد

درختی که در تلاش برای بُریدن آن بودند، سبز مانده و درخت کناری به یاریش شتافته است.

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
28.03.202511:42
🎙سالار عقیلی
🎼 آن سوی شیدایی

#موسیقی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
22.04.202515:16
*پیام دکتر علی تیموری معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به مناسبت فرارسیدن روز زمین پاک*

🔷 بسم الله الرحمن الرحیم

🌸 هموطنان گرامی، حافظان طبیعت ایران

🔰 روز زمین پاک، فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان با طبیعت و یادآوری مسئولیت‌هایمان در قبال حفظ این امانت الهی است. در سال ۲۰۲۵، در حالی این روز را گرامی می‌داریم که چالش‌های زیست‌محیطی، بیش از پیش، ضرورت توجه و اقدام فوری را گوشزد می‌کنند. تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و آب، فرسایش خاک، و تخریب جنگل‌ها و مراتع، همگی زنگ هشداری برای آینده‌ای است که نیازمند هوشیاری و تلاش جمعی ماست. متاسفانه، بر اساس آخرین آمارها، سالانه بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از جنگل‌های ارزشمند کشورمان را از دست می‌دهیم و میزان فرسایش خاک در برخی مناطق، به بیش از ۲۰ تن در هکتار می‌رسد. این ارقام، هشداری جدی برای همه ماست که اگر به فکر چاره نباشیم، آیندگان با چالش‌های بزرگتری روبرو خواهند شد.

🔷 به قول حکیم ابوالقاسم فردوسی: "زمین پاک را زیور از سبزه است، چو مادر بود، مهربان با همه"؛ این سخن گهربار، یادآور ارزش و اهمیت حفظ و نگهداری از زمین به عنوان مادری مهربان برای همه ماست.

💢 سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، با درک این ضرورت، تمام توان خود را برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی و احیای آن‌ها به کار گرفته است. اجرای طرح‌های آبخیزداری، توسعه جنگل‌کاری، حفاظت از خاک، و مبارزه با بیابان‌زایی، از جمله اقداماتی است که با هدف حفظ و پایداری منابع طبیعی کشور در حال انجام است.

🔰 اما حفاظت از زمین، تنها وظیفه یک سازمان نیست، بلکه نیازمند مشارکت فعال همه افراد جامعه است. از کاهش مصرف بی‌رویه آب و انرژی گرفته تا تفکیک زباله و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، هر یک از ما می‌توانیم نقشی در حفظ محیط زیست ایفا کنیم.

❇️ نظر به نقش محوری مشارکت جوامع محلی، ذینفعان و هم وندان در مهار آسیب ها و عوامل تخریب، بازتوانی و باز آرایی رویشگاه های جنگلی و مرتعی و نقش بارز بکارگیری دانش بومی و فرصت آفرینی دانش بنیان ها و فن آوری های نوین، این سازمان سعی دارد برای تحقق احکام برنامه هفتم پیشرفت و تحقق نگاه بلند دولت چهاردهم به حفظ منابع طبیعی، قاب جدیدی از پایدار سازی اقدامات حفاظتی و مدیریتی را در قالب جنگلداری نوین و اجتماع محور به منصه ظهور برساند.

💢 در روز زمین پاک ۲۰۲۵، از همه هموطنان عزیز دعوت می‌کنم تا با همدلی و هم‌افزایی، گامی در جهت حفظ زمین و پاسداشت منابع طبیعی کشور برداریم. بیایید با کاشت یک نهال، پاکسازی یک منطقه، یا ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، سهمی در ساختن ایرانی آباد و سرسبز داشته باشیم.

🔰 با آرزوی ایرانی آباد و طبیعتی پایدار

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
بگذشت مه روزه ، عيد آمد و عيد آمد
    بگذشت شب هجران، معشوق پديد آمد

آن صبح چو صادق شد، عذراي تو وامق شد
   معشوق توعاشق شد، شيخ تو مريد آمد

شد جنگ و نظر آمد، شد زهر و شکر آمد
شد سنگ و گهر آمد، شد قفل و کليد آمد

جان از تن آلوده، هم پاک به پاکي رفت
هرچند چو خورشيدي بر پاک و پليد آمد

از لذت جام تو دل مانده به دام تو
جان نيز چو واقف شد، او نيز دويد آمد

بس توبه شايسته برسنگ تو بشکسته
بس زاهد و بس عابد کو خرقه دريد آمد

باغ از دي نامحرم سه ماه نمي زد دم
بر بوي بهار تو، ازغيب رسيد آمد
"مولوی"

🌸☘عید سعید فطر مبارک☘🌸

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
از آخرین کاریز‌ (قنات)های فعال ایران در کویر ابرکوه. تخمین زده می‌شود حدود پنجاه‌هزار رشته کاریز در ایران وجود دارد.
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
29.03.202523:06
به افتخار همه ایرانیانی که تاکنون این درخت انجیر را از نزدیک لمس کرده‌اند!

☘ همه دانشجویان، اساتید و کنشگران محیط‌زیستی که تاکنون حتی برای یکبار گذرشان به مزرعه هیرکانی در جوار سمسکنده ساری افتاده، امکان ندارد دربرابر عظمت این درخت انجیر با آن چتر پهن‌پیکرش درنگ نکرده و کلاه از سر برنداشته باشند.

☘ درختی که در سالروز تولد مریم شکری، یکی از نامدارانِ جهان بوم‌شناسی ایران، یعنی در بیستم بهمن ۱۳۶۲ کاشته شده و اینک چهل و دو بهار را تجربه کرده است. این درخت، نخستین درخت مثمر در مجموعه کم‌نظیر مزرعه هیرکانی است که به همت نصرت‌الله صفاییان و مریم شکری، یک زوج دانشمند و عاشق، بنیان نهاده شده و کلکسیونی از تمامی گیاهان هیرکانی را در خود جای داده است.

☘ برای این زوج عاشق و فرهیخته وطن که چندی پیش، در مرداد ماه ۱۴۰۰، پنجاهمین سالگرد ازدواج‌شان را زیر همین درخت انجیر در کنار فرزندان، نوه‌ها و دوستداران‌شان جشن گرفته بودند، آرزوی تاب‌آوری و ژینایی بیشتر دارم.

☘تهیه و تنظیم و انجام مصاحبه: محمد درویش

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
#سیزده_بدر
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
15.04.202522:07
🔳در بی‌تدبیری مسئولان؛ مهم‌ترین پژوهشکده اکولوژی شمال‌ تعطیل شد


💫در پی مهر و موم تنها پژوهشکده اکولوژی دریای خزر؛ این مرکز که با هدف ارتقای امنیت غذایی کشور و حفاظت از آبزیان خزر در سال ۱۳۶۶ تاسیس شد، بعد از ۳۷ سال فعالیت پژوهشی، تحقیقاتی و راهبردی امروز، در آستانه نابودی است.


💫پژوهشكده اكولوژی دريای خزر با نام مركز تحقيقات شيلاتی استان مازندران که از اوايل سال ۱۳۶۶ تاسیس شد، از سال ۱۳۸۱ بر اساس موافقت قطعی وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوری به «پژوهشكده اكولوژی دريای خزر» ارتقا  یافت و تا همین چند روز پیش، یعنی ۲۳ فروردین‌ماه، در حال فعالیت بود.

💫این پژوهشکده که بخشی از شبکه بزرگ و مهم شیلاتی کشور در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور محسوب می‌شد، دارای ۵ بخش تخصصی (بوم شناسی، تكثير و پرورش آبزيان، بیوتکنولوژی دریایی، بيولوژی و ارزیابی ذخایر، بهداشت و بيماری‌های آبزيان)، ۲۲ آزمایشگاه، یک باب كتابخانه با بيش از ۶ هزار جلد كتاب و گزارش‌های  تخصصی، يک ايستگاه تحقيقاتی و يك فروند شناور تحقيقاتی (یک‌هزار و۱۰۰ هزار تنی)  است.

💫این شناور که ویژه پژوهشکده اکولوژی خزر است تنها مرجعی است که زمان صید و گونه مجاز برای صید را تعیین می‌کند و از  این طریق مانع از انقراض جمعیت آبزیان می‌شود.

💫اجرای بیش از ۵۰۰ پروژه تحقيقاتی-كاربردی و  ارائه بيش از یک‌هزار و ۱۰۰ مقاله علمی در سمينارها و نشريه‌های علمی ملی و بين‌المللی از دیگر اقدامات این پژوهشکده است.

💫در حال حاضر، بیش از ۵ هزار نمونه ژن آبزیان شمال که طی ۳۷ سال با تلاش بی‌وقفه محققان آبزی‌پرورری و شیلات جمع‌آوری شده و در این مرکز نگهداری می‌شود  در معرض خطر نابودی قرار می‌گیرد، علاوه بر این، انقراض بخشی از ماهیان خزری، خاویاری و سایر آبزیان از دیگر پیامدهای نابودی این پژوهشکده است.

ادامه در
https://www.bloghnews.com/report/493626


همراهی با کانال:
👇👇👇👇👇
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
Увайдзіце, каб разблакаваць больш функцый.