Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
تحلیل و تبیین avatar

تحلیل و تبیین

بخش "تحلیل و تبیین" رسانه KHAMENEI.IR
💻سایت:
farsi.khamenei.ir/others
📲 https://zil.ink/khameneiothers
Рэйтынг TGlist
0
0
ТыпПублічны
Вертыфікацыя
Не вертыфікаваны
Надзейнасць
Не надзейны
Размяшчэнне
МоваІншая
Дата стварэння каналаКвіт 24, 2020
Дадана ў TGlist
Лют 20, 2025
Прыкрепленая група

Рэкорды

16.04.202523:59
1.4KПадпісчыкаў
29.03.202523:59
200Індэкс цытавання
12.02.202523:59
21.6KАхоп 1 паста
15.02.202511:52
20KАхоп рэкламнага паста
18.03.202514:35
28.57%ER
16.02.202510:09
2879.51%ERR

Развіццё

Падпісчыкаў
Індэкс цытавання
Ахоп 1 паста
Ахоп рэкламнага паста
ER
ERR
ЛИСТ '24ГРУД '24СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

Папулярныя публікацыі تحلیل و تبیین

17.03.202512:50
✍️ فیلم کامل شعرخوانی آقای مهدی النحیری از بصره عراق به زبان عربی در دیدار رمضانی شاعران با رهبر انقلاب در شب ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن(علیه‌السلام). ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

💻 Farsi.Khamenei.ir
✍️ عالم نگارخانه رنگِ پریده است...

📽 فیلم کامل شعرخوانی آقای سید حسین شهرستانی در دیدار رمضانی شاعران با رهبر انقلاب در شب ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن(علیه‌السلام). ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

🤲شوق حضور، پیرهن گل دریده است
عالم نگارخانه رنگِ پریده است

🤲باد بهار لاله برآورده از زمین
یا از عبور ما به زمین خون چکیده است؟

🤲دریا به شور وحشت خود موج می‌زند
یا اضطراب ماست که موج آفریده است؟

🤲مستوره‌ی وجود به بوی لقای ما
عریان میان کوه و بیابان دویده است

🤲جز ما در این ستمکده‌ی ابتلا کجاست
آنکس که بار هستی خود را کشیده است؟

🤲تصدیق این گزاره سر دار می‌کند
تحقیق این قضیه گلوی بریده است

🤲دیدی مرا که جامه‌ی یوسف کشیده‌ام
یوسف نگر که جامه‌ی صبرم دریده است!

💻 Farsi.Khamenei.ir
✍️  پرسی مرا که «عمر گران‌مایه» چون گذشت؟...

📽 فیلم کامل شعرخوانی آقای سیدعلی موسوی گرمارودی در دیدار رمضانی شاعران با رهبر انقلاب در شب ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن(علیه‌السلام). ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

🤲پرسی مرا که «عمر گران‌مایه» چون گذشت؟
گاهی به غم گذشت و گهی درجنون گذشت

🤲افسانه بود گویی و در گوش ما نماند
عمری که جمله‌جمله‌ی آن با فسون گذشت

🤲بیرون ما چو غنچه اگر سبز می‌نمود
از خون دل لبالب و گلگون درون گذشت

🤲آویختیم خویشتن از تار لحظه‌ها
عمری چو عنکبوت همه سرنگون گذشت

🤲بیش از ستاره‌ای نتوان بود در شبی
آن هم ببین ز دور فلک واژگون گذشت

🤲آید صدای تیشه فرهادمان به گوش
شبدیز دشمنان مگر از بیستون گذشت؟

🤲دیروز اگر «عبور» سخن تا گلو نبود
اینک سروده‌های من از «خط‌ خون» گذشت

🔍 مشاهده متن، فیلم و صوت👇
khl.ink/f/59696
🎤 #تحلیل_و_تبیین | قوای سه‌گانه و بخش خصوصی باید برای رشد سرمایه‌گذاری هم‌گرا شوند

✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.

🖼 بخش اقتصاد رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت، در یادداشتی نقش و اهمیت «سرمایه‌گذاری» در رشد اقتصادی کشور را بررسی کرده است.

🔹️ سرمایه‌گذاری نقشی حیاتی در تهییج و برانگیختگی رشد اقتصادی در یک کشور، منطقه یا یک بخش اقتصادی ایفا می‌کند و سازوکار مهمی است که امکان جذب منابع مالی برای توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی را فراهم می‌سازد. سرمایه‌گذاری به معرفی فناوری‌های جدید کمک می‌کند و از این طریق می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری و رقابت پذیری کسب‌وکارها شود. سرمایه‌گذاری همچنین موجب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش کیفیت زندگی می‌گردد.

🔹️ تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند چهار الزام کلیدی است: ایجاد محیط کسب‌و‌کار پایدار و باثبات، پیش‌بینی‌پذیر بودن فضای اقتصادی، شفافیت قوانین و مقررات و محترم شمردن حقوق مالکیت. فراهم آمدن این چهار لازمه کلیدی سرمایه‌گذاری نیازمند همکاری تنگاتنگ قوای مجریه، مقننه و قضائیه است.

🔹️ البته همانطور که رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود بیان نمودند «سرمایه‌گذاری عمدتاً از سوی مردم باید انجام بگیرد»، عرصه تولید و سرمایه‌گذاری عرصه نقش‌آفرینی مردم و بخش خصوصی است. چنانچه دستگاه‌های ذیربط به وظایف ماهوی خود در سیاستگذاری، تنظیم‌گری و نظارت اهتمام ورزند، انتظار می‌رود بخش خصوصی نیز با درک صحیح از موقعیت کنونی، مأموریت حساس خود را به خوبی شناسایی نموده و انجام دهد.

🔹️ یقیناً همگرایی قوای سه گانه و بخش خصوصی با یکدیگر در تدبیر امور، عموم مردم را نیز به ایفای نقش در عرصه سرمایه‌گذاری ترغیب می‌کند و علاوه بر هدایت سرمایه‌های سرگردان و نزدیک به ده هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی به سمت تولید، گام مهمی در افزایش سرمایه اجتماعی کشور برداشته خواهد شد.

🖼 پرونده: #سرمایه‌گذاری_برای_تولید

🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/59948
15.04.202515:18
🎤 #روایت_اول | دکتر عارف: برای حل مسائل کشور به مذاکره دل نبسته‌ایم

👈معاون اول رئیس جمهور در حاشیه دیدار عیدانه مسئولان ارشد کشور با رهبر انقلاب در گفتگو با KHAMENEI.IR

🎤دکتر محمدرضا عارف:
💬دولت چهاردهم از روز اول شروع به کار خود، در چارچوب سیاست‌های کلی و برنامه‌ی هفتم مسیر خودش را تنظیم کرده و رویکردش در مسئله‌‌ی گره زدن مسائل کشور به مذاکرات و معطل کردن امور به این بهانه، همان رویکردی است که حضرت آقا بارها و بارها در گذشته نیز تذکر داده‌اند؛ یعنی ربط ندادن مسائل بی‌ربط و اتخاذ حالت اعتقاد به تعامل با همه‌ی کشورها، به‌استثنای رژیم صهیونیستی، در شرایط مناسب و در شرایطی که ما دست برتر داریم و از موضع تعامل و مفهوم واقعی مذاکره بتوانیم مذاکره کنیم، مذاکره کنیم. و نظام ما، فرهنگ حاکم بر نظام‌ ما همین است؛ اهل مذاکره و گفت‌وگو هستیم، اما در شرایط مناسب و متعادل.

💬 راهبرد ما در مسائل کشور این است که نگاهمان به خارج از کشور نباید باشد، باید نگاهمان به داخل کشور باشد. حقیقتاً پتانسیل‌های بسیار برجسته‌ای در همه‌ی زمینه‌ها در کشور وجود دارد که کمتر از آن‌ها استفاده کرده‌ایم. دلایل مختلفی هم دارد؛ یکی نگاه کوتاه‌مدتی است که معمولاً مسئولین دارند، می‌خواهند تا زمانی که در مسئولیت هستند به یک نتیجه برسند و کار درازمدت را رها می‌کنند.

💬 بنابراین نه‌تنها به این مذاکره، بلکه به هیچ رابطه‌ی خاصی با هیچ کشوری دل نبسته‌ایم، اگرچه با فرض اینکه با همه‌ی کشورها، همه‌ی کشورهایی که علاقه‌مند به رابطه با ما هستند، با اولویت‌هایی که داریم -کشورهای همسایه، کشورهای آفریقایی، کشورهای بزرگی که در اقتصاد در قاره‌ی کهن برجستگی و تجربه‌ی موفقی دارند- تعامل داشته باشیم.

💬 بنابراین، موضع ما همان است که آقا امروز فرمودند، و خوشبختانه یک روند مذاکره‌ای که با آمریکا داریم، دارد جلو می‌رود؛ به‌صورت غیرمستقیم. امیدوار هستیم که در نهایت، آن‌چه که نفع نظام مقدس جمهوری اسلامی است و خیر و صلاح کشور و مردم است، در این مذاکرات حاصل شود.

🔍 مطالعه متن کامل گفت‌وگو:👇
khl.ink/f/59999
🎤 #تحلیل_و_تبیین | پنج الزام سرمایه‌گذاری برای تولید

✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.

🖼 بخش اقتصاد رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در یادداشتی به بررسی الزامات هدایت سرمایه‌گذاری‌های مردمی به سمت بخش‌های تولیدی کشور پرداخته است.

🔹️ لزوم سرمایه‌گذاری برای تولید، بارها در سال­های اخیر در بیانات رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است. مرور سریع این بیانات در روزهای ابتدایی سال، چند راهبرد اساسی را پیش­روی مجریان امر می­گذارد که زمان را برای آغاز اقدامات از دست ندهند.

🔹️ در سال­های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بارها ایجاد یک کارگروه ویژه برای هدایت­ نقدینگی توسط ایشان از مسئولان امر مطالبه گردید که البته هیچ‌گاه در سطح ویژه درخواست­‌شده، عملیاتی نگردید و همچنان جزو نیازمندی­‌های اساسی تحقق این­کار است.

🔹️ مسئله تشویق سرمایه‌­گذاران و برداشته­‌شدن موانع از پیش­‌پای آنان به‌اندازه‌­ای در فرمایشات معظم‌­له تأکید مکرر و مداوم شده است که نیاز به یادآوری نداشته ­باشد. به ­نظر می­‌رسد یکی از مهم‌­ترین کارهای انجام­ شده در این خصوص، تصویب قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» است که با هدف تسهیل سرمایه‌­گذاری برای مردم و بخش خصوصی حدود یک­سال قبل تصویب گردید و نیازمند تکمیل آیین‌نامه‌های اجرایی و مصوبات مرتبط در شورای ملی تأمین مالی است.

🔹️ از نظر دغدغه مردم برای انتخاب محل سرمایه‌گذاری، یکی از مهم‌ترین قوانینی که با این هدف چندسال قبل به تصویب رسید، قانون «حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی» است که فرصت یک سرمایه‌گذاری تضمینی سودآور برای مردم و سودمند برای رشد اقتصادی پایدار کشور در بخش نفت‌و‌گاز را از طریق بخش مولد بازار سرمایه، فراهم آورده‌است اما تاکنون مورد توجه کافی قرار نگرفته‌است.

➕ پرونده: #سرمایه‌گذاری_برای_تولید

🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/59788
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تار قصه و پود جریان‌های فلسطینی در یک کتاب

👈 گفت‌وگو با مترجم رمان «خار و میخک» نوشته یحیی سنوار

🔹️ سنوار این کتاب را هنگام اسارت در زندان‌های اسرائیل به نگارش درآورده است. البته در آن مدت چندین کتاب از زبان عبری هم به زبان عربی ترجمه کرده است. منطق و تفکر سنوار این بوده که باید به فرهنگ دشمنم مسلط بشوم و برنامه‌ها، ذهن و رفتارش را بشناسم. در همان سال‌ها علاوه بر یادگیری و تسلط به زبان عبری، خار و میخک را هم به رشته تحریر درآورده است.

🔹️ این کتاب به سؤالاتی که ممکن است در ذهن یک خواننده درباره مقاومت ایجاد شود به خوبی پاسخ می‌دهد. به عنوان مثال یکی از مواردی که کتاب به خوبی تبیین می‌کند، دوگانه سازش و مقاومت است. آثار بسیاری در داستان‌های معاصر عربی نوشته شده‌اند که قصه‌شان را بر بستر اشغال روایت می‌کنند اما اینکه به بهانه قصه، خود مسئله مقاومت روایت شود یا کم است یا من ندیده‌ام. خود من خیلی اوقات سؤالاتی برایم پیش می‌آمد که در روند مطالعه و ترجمه این کتاب پاسخ‌شان را ‌گرفتم. به‌همین علت به زعم من، تبیین‌گر خوبی راجع به مسئله فلسطین است. شاید دیگرآثار این ویژگی رانداشته باشند.

🔹️ همین‌طور که در جریان داستان پیش می‌رویم تولد مقاومت، رشد و بالندگی آن و شکل‌گیری جریان‌های مختلف و سرنوشت و سرگذشتشان را می‌خوانیم و یک تاریخچه مفصل و موثقی را مشاهده می‌کنیم به این دلیل، به سبب روایت کننده‌، روایت با سند محکم و درستی روبه‌روست.

🔍 متن کامل گفت‌وگو را بخوانید👇
khl.ink/f/59881
🎤 #تحلیل_و_تبیین | اصلاح معیشت با «سرمایه‌گذاری برای تولید»

✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.

🖼 بخش اقتصاد رسانه KHAMENEI.IR با مروری بر دیدگاه‌های اقتصادی رهبر معظم انقلاب، ضرورت، مختصات و الزامات تحقق شعار سال ۱۴۰۴ را بررسی کرده است.

🔹️ برای اینکه در «وضع زندگی و معیشت مردم و طبقات ضعیف» یک تحوّلی صورت بگیرد، رشد اقتصادی شرط لازم است اما کافی نیست. اقدامات مهم دیگری از جمله «برابری فرصتها برای دستیابی به امکانات» نیز لازم است. ۱۴۰۳/۱/۱۵. بنابراین اگر رشد اقتصادی و جهش تولید نباشد، وضع معیشت مردم اصلاح نخواهد شد. همچنین افزایش سرمایه‌گذاری نیز شرط لازم برای تحقق رشد اقتصادی است. «افزایش رشد سرمایه‌گذاری جزو مهم‌ترین مسائل اقتصادی ما است». در بعضی از دوره‌های گذشته که رشد اقتصادی منفی بود و با «عقب‌گرد» مواجه بودیم، مشکل اساسی «رشد سرمایه‌گذاری» بود. ۱۴۰۲/۶/۸

🔹️ مردم (به معنای عام آن؛ یعنی همه‌ی فعالان اقتصادی، غیر از دولت و بنگاه‌های شبه‌دولتی) ماشین پیشبرد اقتصاد هستند. ۱۳۸۵/۱۱/۳۰. سرمایه‌گذاری عمدتاً باید به وسیله‌ی بخش خصوصی انجام بگیرد. دولت صرفاً در آنجاهایی که بخش خصوصی یا نمیتواند یا رغبتی ندارد یا بازدهی برای بخش خصوصی ندارد میتواند سرمایه‌گذاری کند؛ سرمایه‌گذاری را بخش خصوصی باید انجام بدهد. ۱۳۹۹/۶/۲

🔹️ مهم‌ترین موانع تولید، بیش از موانع عملیّاتی و مادّی و مانند اینها، موانع فرهنگی است؛ یعنی احساس ناامیدی، احساس ناتوانی، احساس بی‌آینده بودن، بی‌حوصلگی، بی‌همّتی، سرگرمی‌های مضر؛ یعنی اینها چیزهایی است که واقعاً‌ مانع پیشرفت کار تولید است. ۱۴۰۰/۸/۲۶

🔹️ سرمایه‌گذاری بیشتر از طریق جهش تولید به بهبود وضع معیشت عموم مردم منتهی می‌شود. مشکل اصلی دوره‌هایی که در اقتصاد ایران با رشد منفی و عقب‌گرد مواجه بودیم، فقدان «رشد سرمایه‌گذاری» یا به تعبیر دقیق‌تر پیشی گرفتن استهلاک سرمایه از سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران بود. بنابراین امروز نیز حل مسئله‌ی تامین مالی تولید، مهم‌ترین گام برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد است.

➕پرونده: #سرمایه‌گذاری_برای_تولید

🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/59779
🎤 #روایت | ملاقات با بهار در قرارگاه امید

✍ روایتی از سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم

🔹️ هوای تهران خوب نه، فوق‌العاده است. نرمه‌نورِ اولِ صبح از میان ابرها به زمین راه باز می‌کند و بارشِ گاه‌گاهیِ بارانِ بهاری، انگار دست نوازش خداست در صبح نوروز بر سرِ اهالیِ این شهر. چنین هوایی جان می‌دهد برای بیرون‌زدن از خانه و من این بخت را دارم که صبحِ نوروزی چنین خوش‌آب‌وهوا را بیرون باشم؛ به مقصدِ یک عیددیدنیِ شیرین.

🔹️ خیابان‌های شهر از هر زمانی که دیدمشان خلوت‌ترند. مسیری که همیشه در بهترین حالت دست‌کم ۴۵ دقیقه طول می‌کشد را در ۲۰ دقیقه طی می‌کنم. از فلسطین تقاطع جمهوری اما ترافیکِ آدم‌ها و ماشین‌ها زیاد می‌شود. قرارِ نوروزیِ آقا و مردم به قاعده باید در جوار حرم امام هشتم برگزار شود اما تقارنِ رمضان و نوروز، این بخت را به حسینیه‌ی امام‌خمینی(ره) داده که علاوه‌بر همه‌ی روزهای سال، در نوروز هم مهمان‌نوازی کند. تقریباً پشت تمامِ درهای حسینیه صف است برای ورود. به اعتبار یکی از برادرانِ خوش‌تیپِ حفاظت که اسمم را توی فهرست پیدا می‌کند، از مراحل بازرسی گذر می‌کنم و می‌رسم به قرار.

🔹️ مراسم حوالی ساعت ۸:۱۰ با جزءخوانی قرآن آغاز می‌شود و بعد، نجم‌الدین شریعتی پشت تریبون می‌رود و چند بیت در مدح مولا علی علیه‌السلام می‌خواند. یک گروه تواشیح به نام «محمد رسول‌الله» اجرای فوق‌العاده باکیفیتی آماده کرده‌اند و با این اجرا، کِیف معنوی مهمانان را چند برابر می‌کنند. بعد نوبت گروه سرود «رِی‌نوا» از شهرری می‌شود که اجرای خلاقانه‌ای دارند.

🔹️ رأس ساعت ۱۰ آقا وارد حسینیه می‌شوند. شور جمعیت درست مثل تمام دیدارهای مردمی آقاست؛ شدید و غلیظ و تمام‌نشدنی. هزاران‌نفری که خودشان را برای عیددیدنیِ نوروزی به حسینیه‌ی امام‌خمینی رسانده‌اند از شعاری به شعار دیگر می‌روند و دقایقی طولانی زمان نیاز است که کاملاً آرام شوند. حسینیه که قرار پیدا می‌کند، وقتِ شنیدنِ اولین کلماتِ آقا در سال ۱۴۰۴ است....

🔍 مطالعه متن کامل گزارش:👇
khl.ink/f/59819
👈پرونده «درس‌هاوعبرت‌های جنگ اُحد»
🎤 #تحلیل_و_تبیین | الگوی مدیریت پیامبر اعظم(ص) در جنگ احد چگونه بود؟

🎤 تشریح عوامل شکل‌گیری جنگ احد و تدابیر پیغمبر در آن و بررسی ابعاد جنگ روانی دشمن در جنگ احد و درس‌هایی برای زندگی امروز در گفت‌وگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام:👇

🔹️ جنگ احد بعد از پیروزی بزرگ مسلمانان در جنگ بدر اتفاق افتاد و آن هم به قصد انتقام و اعاده‌ی حیثیت و جبران شکست سختی که قریش به عنوان قدرت بزرگ و برتر منطقه‌ی عربی در جنگ بدر متحمل شده بود، می‌خواست که به این اهداف برسد و اصلاً کار اسلام را یکسره کند. لذا با همه‌ی امکانات خود به مصاف اسلام آمد. مسلمان‌ها هم با پشتوانه‌ی پیروزی جنگ بدر با آمادگی حرکت کردند.

🔹️ در این جنگ در حالی که مسلمانان به خیال اینکه دشمن شکست خورده و عقب‌نشینی کرده است، از حالت رزمی خارج شده و مشغول جمع‌آوری غنائم بودند، در حقیقت محاصره شدند و این‌گونه بود که آن پیروزی بزرگ اولیه متأسفانه به شکست تبدیل شد.

🔹️ ابوسفیان که فکر می‌کرد مسلمان‌ها بعد از آن شکست دیگر امکان مقاومت ندارند، روحیه‌شان را باخته‌اند و در مقابل، اینها می‌توانند راحت به مدینه دست پیدا کند، وقتی آمادگی مسلمان‌ها را دید که به این سرعت سازماندهی پیدا کردند و دوباره به میدان آمده‌اند، جا خورد. به خصوص با یک عملیات روانی که پیغمبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله به کار بست و آن اینکه به لشکر خود شبانه فرمان داد که در ۵۰۰ نقطه با فواصل مشخص آتش برافروزند و این شعله‌ها که حجم اردوی سپاه اسلام را بیشتر جلوه می‌داد و صدای مناجات مسلمان‌ها احتمالاً شیحه‌ی اسبان آن‌ها، این‌ها را وقتی ابوسفیان دید، جا زد و احساس کرد اگرچه پیروز شدند ولی مسلمان‌ها به قصد انتقام به این سرعت آماده شدند، لذا امکان مقابله با این‌ها نیست و عقب نشست و این لشکرکشی مجدد اسلام به جنگ منتهی نشد.

🗓 انتشار به مناسبت ایام سالگرد جنگ احد و شهادت حضرت حمزه‌ سیدالشهداء علیه‌السلام

🔍 متن کامل گفت‌وگو را بخوانید👇
khl.ink/f/59987
🖥 #پرونده رسانه KHAMENEI.IR با موضوع بررسی الزامات پیشرفت ایران در حوزه هوش مصنوعی

✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طول سالهای اخیر در چندین نوبت به مسئولان کشور، توجه ویژه به مسأله «هوش مصنوعی» را یادآور شده‌اند. ایشان با اشاره به شتاب بی‌سابقه پیشرفت‌های فناوری در حوزه هوش مصنوعی، تأکید دارند که این فناوری در اداره آینده جهان نقشی تعیین‌کننده خواهد داشت. ایشان معتقدند که «هوش مصنوعی با شتابی حیرت‌انگیز در حال پیشرفت است، به‌گونه‌ای که انسان از سرعت این فناوری متحیر می‌شود. از این رو، یکی از مسائل اساسی که باید مورد تأمل، تکیه و تعمیق قرار گیرد، هوش مصنوعی است.»

🖥 رسانه KHAMENEI.IR در تحلیل و تبیین بیانات رهبر انقلاب درباره‌ی هوش مصنوعی، پرونده‌ی «بررسی الزامات پیشرفت ایران در حوزه هوش مصنوعی» را تهیه و منتشر کرده است.

🔍 مطالب این پرونده را از پیوندهای زیر بخوانید:

🎤 در آستانه پیوستن به باشگاه هوش مصنوعی دنیا هستیم
🎤 ایران برای پیشرفت در هوش مصنوعی ظرفیت بالایی دارد
🎤 تعلل در مسیر پیشرفت هوش مصنوعی، چالش‌های جدی برای مرجعیت دینی و ملی ایجاد می‌کند
🎤 هوش مصنوعی کیفیت حکمرانی را افزایش خواهد داد
🎤 تدوین سند ملی دکترین هوش مصنوعی، گامی اساسی پیش از تشکیل آژانس جهانی
🎤 در کنار توسعه هوش مصنوعی، باید به فکر نهادینه کردن آن در زندگی مردم باشیم
🎤 هوش مصنوعی، موتور محرک رشد و تعالی اقتدار کشور

🖥 Farsi.Khamenei.ir
🎤 #تحلیل_و_تبیین | دلیل یک مخالفت

🔹️ در منطق جمهوری اسلامی راه تعامل و مذاکره و مبادله و تبادل نظر و نشست و برخاست و معامله با هیچ کشوری به‌جز رژیم صهیونیستی و آمریکا، بسته نیست. این تعامل و ارتباط هم در بستر اعتماد متقابل و تکیه به نیروی داخلی است. در واقع در هر ارتباطی، جمهوری اسلامی از موضع قدرت و توان داخلی و مبتنی بر منطق؛ عزت، حکمت و مصلحت وارد می‌شود.

🔹️ به‌طور خلاصه دلیل مخالفت رهبر انقلاب در ارتباط با آمریکا همین نقض منطق سیاست خارجی جمهوری اسلامی در برقراری ارتباطات خارجی است. مقدمه هرگونه ارتباطی با آمریکا، تنزل از موضع قدرت و نافی منطق عزت، حکمت و مصلحت است. از این نظر معنای عادی کردن ارتباط با آمریکا تخطئه ظلم‌ستیزی انقلاب، فروختن قضیه فلسطین، اغماض از جنایات آمریکا در عراق و افغانستان و... است.

🔹️ یکی از روشن‌ترین دلایل امتناع عادی شدن روابط ایران با آمریکا، دشمنی عمیق و آشتی‌ناپذیر استکبار، آمریکا و شبکه صهیونیستی دنیا با جمهوری اسلامی است. چرا که جمهوری اسلامی به‌خودی‌خود یک نفی با خود به همراه دارد و یک اثبات.

🔹️ نفی استثمار، نفی سلطه‌پذیری، نفی تحقیر ملّت به وسیله‌ی قدرت‌های سیاسی دنیا، نفی وابستگی سیاسی، نفی نفوذ و دخالت قدرت‌های مسلط دنیا در کشور، نفی سکولاریسم اخلاقی و اباحه‌گری. در مقابل به دنبال اثبات هویت ملّی، هویت ایرانی، اثبات ارزش‌های اسلامی، دفاع از مظلومان جهان، تلاش برای دست‌یابی به قله‌های دانش و فتح آن‌ها است. این دو سویه سلبی و ایجابی جمهوری اسلامی دلیل دشمنی آمریکا و شبکه صهیونیستی در دنیا با انقلاب اسلامی است.

➕پرونده: «دلیل؟ تجربه!»

🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/59850
🎤 #تحلیل_و_تبیین | راه‌حلّ مهمل!

📝  #سرمقاله چهارصدوهشتادونهمین شماره‌ی هفته‌‌نامه‌ی خط‌حزب‌الله

🔹 چهارشنبه‌ی هفته‌ی گذشته درحالی‌که یک دیپلمات اماراتی نامه‌ی ترامپ را به تهران آورده بود، رهبر معظّم انقلاب اسلامی به سنّت هرساله با دانشجویان دیدار رمضانی داشتند. بخش مهمّی از این دیدار و بیانات ایشان مربوط به بحث مذاکره و مسائل فی‌مابین ایران و آمریکا بود.حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، چند روز پیش از آن و در دیدار مسئولان نظام نیز آمریکا را قلدری خوانده بودند که اگرچه اسم مذاکره را می‌آورد، امّا در واقع آنچه می‌خواهد و دنبال می‌کند پیش‌کشیدن توقّعات جدید و تحمیل آن به جمهوری اسلامی ایران است.

🔹 در دیدار روز چهارشنبه با دانشجویان، ایشان این بحث را مقداری بازتر کرده و فرمودند: «بعضی‌ها در داخل، همان مسئله‌ی مذاکره را مدام تشدید میکنند: "آقا! چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمیکنید؟ چرا نمی‌نشینید با آمریکا؟ خب بنشینید". من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکره‌ی با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد؛ یعنی تحریمها را برنمیدارد، [بلکه] گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد.»

🔹 امّا چرا مذاکره با آمریکا نه‌تنها کمکی به رفع تحریم نکرده، بلکه گره آن را کورتر می‌کند؟
درباره‌ی چرایی این گزاره ابتدا باید به نزدیک‌ترین تجربه در این خصوص نگاه کرد: برجام؛ توافقی که قرار بود بر اساس آن، تحریم‌های اقتصادی ایران در ازای محدودیّت شدید فعّالیّت صلح‌آمیز هسته‌ای کشور رفع شود. این معامله اگرچه روی کاغذ نواقص و مشکلات زیادی داشت، امّا در عمل همان توافق ناقص و پُرایراد نیز اجرا نشد...

🔍ادامه را بخوانید:👇
khl.ink/f/59815
💬 #روایت حسن روح‌الأمین نقاش برجسته از تشریح تابلوی حضرت حمزه علیه‌السلام برای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

🗓 انتشار به مناسبت ایام سالگرد جنگ احد و شهادت حضرت حمزه‌ سیدالشهداء علیه‌السلام

📥دریافت استوری عکس و تابلو | روایت حسن روح‌الأمین:

💬 این تابلو را همزمان با ایام شهادت سید حسن نصرالله و آقای سید صفی‌الدین کشیدم و در حاشیه‌ی یکی از دیدارها برای حضرت آقا به نمایش گذاشتم؛ دوران شهادت شهید نصرالله، دوران تلخی بود که گذراندیم.

💬 در این دیدار، خدمت آقا عرض کردم که من این کار را با این نیت شروع کرده‌ام که یکی از پهلوان‌ها و اسطوره‌های تاریخ اسلام، حضرت حمزه علیه‌السلام را به تصویر بکشم. حضرت حمزه در کنار حضرت ابوطالب علیهم‌السلام از بزرگترین و نزدیکترین همراهان و پشتیبانان رسول‌الله علی‌الخصوص در دوران محنت شعب ابی‌طالب بودند و از ارکان محکم دعوت مردم به اسلام و مقابله با کفار و مشرکان محسوب می‌شوند. جایگاه و عظمت ایشان به حدی است که در نقل‌ها آمده است که حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها پس از حادثه منجر به شهادت ایشان در دفاع از غصب حق امیرالمومنین علیه‌السلام، به مزار حضرت حمزه می‌روند و می‌گویند: «عمو جان، اگر شما بودید، این اتفاق برای ما نمی‌افتاد و هیچ‌کس جرأت نمی‌کرد که با ما چنین کند». من این کار را با همین ذهنیت شروع کردم. بعدها که دیدم حضرت آقا بر موضوع درس‌ها و عبرت‌های شهادت حضرت حمزه علیه‌السلام تأکید کردند، خیلی خوشحال شدم که در لحظه‌ی بهنگام این مسیر را درست رفتم و انتخابم انتخاب درستی بود.

💬 برای تصویری هم که ساختم، شکار شیر توسط جناب حمزه علیه‌السلام را انتخاب کردم.
چون، هم در یک سنت نانوشته، نقاشان شرق‌گرا معمولاً به تصویرگری شکار شیر می‌پردازند و مهمتر آنکه می‌خواستم عظمت این شخصیت را به نقش بکشم و قدرت شکار شیر نماد شخصیت‌های بزرگ از لحاظ قدرت، جنگاوری و دلاوری است.  ضمنا حواسم به این بود که هیچ‌گونه کشتاری یا خشونتی در تصویر ایجاد نشود و هیچ‌گونه زخمی، تیری یا چیزی به حیوان زده نشود.

📥دریافت نسخه قابل چاپ تابلوی حمزه؛ اثر هنرمند نقاش حسن روح‌الأمین

👈پرونده «درس‌هاوعبرت‌های جنگ اُحد»
💻 Farsi.khamenei.ir
📚 #معرفی_کتاب | درباره کتاب «خار و میخک» نوشته شهید یحیی سنوار
👈 نوشتن نامه‌های پیروزی موعود با خون شهدا آسان نیست

🔹️ خیلی رشک برانگیز است که یک نفر دوبار زندگی کند، دوبار به دنیا بیاید، دوبار بزرگ شود، دوبار عاشق شود، دوبار مبارزه کند، دوبار اسیر شود، دوبار آزاد شود و دوبار بجنگد! یحیی سنوار یکی از همین انسان‌های رشک‌برانگیز است، مردی که در خار و میخک دوباره به دنیا آمد، مبارزه کرد، توقیفش کردند، تکثیر شد و دوباره به میدان نبرد برگشت. آدم‌ها در رمان‌ها زندگی می‌کنند و بیشترین طول حیات یک نفر در یک رمان را نویسنده دارد، حتی اگر بخشی از داستان نباشد. واقعیت این است که یک هنرمند هرقدر هم بخواهد خودش را از روایتش جدا کند باز هم خود واقعی‌اش را در آن می‌بیند، خودی که حتی آن را زندگی نکرده است و این یک زاویه جدید است برای اینکه سنوار را در خار و میخک جستجو کنیم.

🔹️ تصور اینکه سنوار دوران کودکی‌اش را به شکلی که در داستان روایت می کند پشت سر گذاشته باشد هم آزاردهنده است، اما تقارن زمانی این داستان با دوران کودکی او به خوبی نشان می‌دهد که سنوار این داستان را از تجربیات خود الهام گرفته است. فقر، گرسنگی، توهین، ترحم، مسئولیت‌پذیری و بی‌سرپرستی از مشکلاتی است که سنوار در این کتاب آنها را مطرح می‌کند.

🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/59880
Увайдзіце, каб разблакаваць больш функцый.