Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Araz News آراز نیوز avatar
Araz News آراز نیوز
Araz News آراز نیوز avatar
Araz News آراز نیوز
25.04.202518:21
دانشجویان تورک از قشقایی‌یورد و تورکمن‌صحرا نیز با پیوستن به غرفه‌ی آزربایجان، نشان دادند که روح ملی تورک‌ها فراتر از مرزهای سیاسی است. در این غرفه، پرچم آزربایجان واحد، پرچم مبارزاتی آزربایجان جنوبی و قشقایی‌یورد برافراشته شد و شعارهای تاریخی همچون «اورمیه تورکوندور، تورکون قالاجاق» و «آزادلیق، عدالت، میللی حؤکومت» فضا را با روح مقاومت و پایداری آراست.

فرهنگ غنی ملت تورک در قالب موسیقی، رقص، غذا و کتاب به نمایش گذاشته شد. نغمه‌ی ملی و تأثیرگذار «چیرپینیردین قارا دنیز» با آرزوی برافراشتن پرچم تورکان در تبریز، فضای فستیوال را سرشار از شور ملی کرد. همچنین رقص‌های ملی از جمله یاللی از مناطق زنگه‌زور، شرور و سولدوز، جلوه‌ای دیگر از فرهنگ زنده و پویای آزربایجان بودند.

در بخش خوراکی، غذاهای سنتی مانند «سبزه قووورماسی»، «قیمه»، «دولما»، «ایروان کته‌سی»، «باکی حالواسی»، «شکربورا» و «پاخلاوا» معرف طعم‌های اصیل و هویت‌ساز تورکان بودند.

غرفه‌ی آزربایجان تنها یک نمایشگاه فرهنگی نبود، بلکه صحنه‌ای از ایستادگی، آگاهی‌بخشی و زنده نگه‌داشتن حافظه‌ی تاریخی ملت تورک آزربایجان بود. نمایش کتاب‌هایی پیرامون تاریخ آزربایجان جنوبی و حکومت ملی ۱۹۴۵ نیز گامی دیگر در جهت روشنگری افکار عمومی برداشته شد.

دانشجویان آزربایجانی در آستانه روز دانشجوی آزربایجان با اتحاد، شعور ملی و باور به آرمان‌های ملت‌شان نشان دادند که جنبش دانشجویی آزربایجان زنده است و به مبارزه خود در راه آزادی و عدالت ادامه می‌دهد.



🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗 @ArazNews
وب‌سایت دیجی‌کالا، بزرگترین پلتفرم خرید و فروش آنلاین در ایران، در لیستی از کشورهای معاند و کالاهای ممنوعه، پرچم جمهوری آزربایجان را در کنار کشورهای آمریکا و اسرائیل قرار داده و فروش آن را ممنوع اعلام کرده است.

بر اساس تصویری منتشر شده از صفحه رسمی دیجی‌کالا، این وب‌سایت در بخش «کالاهای ممنوعه برای فروش» لیستی از اقلام را منتشر کرده که در آن به‌وضوح اشاره شده فروش کالاهایی که دارای طرح پرچم یا نماد کشورهایی چون آمریکا، اسرائیل و جمهوری آزربایجان هستند، ممنوع است.

در این لیست آمده است که انتشار و ارائه کالا با محتوای پرچم و اشخاص مرتبط با کشورهای «معاند» ممنوع بوده و این کالاها اهداف سیاسی مغایر با نظام جمهوری اسلامی دارند و به همین دلیل از فروش آن‌ها جلوگیری می‌شود.

قرار گرفتن نام جمهوری آزربایجان در این فهرست، آن هم در کنار گروه‌هایی چون داع/ش و طالبان، با واکنش‌های زیادی از سوی کاربران در فضای مجازی روبرو شده است.


🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗
@ArazNews
25.04.202505:30
این خبرگزاری ادعا کرده است که در طول جنگ دوم قاراباغ ایران مرزهای شمال‌غرب را باز گذاشته و اجازه پیشروی به آذربایجان را داده است و یا اینکه ایران اجازه‌ انتقال سلاح به ارمنستان را نداده است.

از آنجایی که مقامات و رسانه‌های رژیم جمهوری اسلامی ید طولایی در دروغگویی و تغییر موضع ۱۸۰ درجه‌ای دارند شاید بتوان این ادعاهای خبرگزاری فارس را در این راستا ارزیابی کرد. وگرنه ادعاهای فارس از جنسی هستند که با تمام شواهد و مستندات و اظهارات کارشناسان مخالف و موافق جمهوری اسلامی در تناقض و حتی تضاد ۱۸۰ درجه‌ای قرار دارد.

در حالی که آذربایجان در شرایط تنش آلود خاور میانه بعد از ۷ اکتبر نقش و جایگاهی کلیدی از نظر آینده رژیم جمهوری اسلامی یافته است، به نظر می‌رسد رژیم تلاش می‌کند خیانت تاریخی‌اش به شیعیان آذربایجان را به نوعی به فراموشی سپرده و حمایت دولت آذربایجان را جلب کند.


🔗
@ArazNews
‏کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که اسرائیل به‌شدت نگران است که ایالات متحده در آستانه یک «توافق بد» با ایران قرار دارد که شرایط اساسی برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای را برآورده نمی‌کند.

‏در گزارش کانال ۱۲ آمده که اسرائیل معتقد است مذاکرات آغاز شده با دستور دونالد ترامپ و به رهبری استیو ویتکاف با جمهوری اسلامی، «بسیار بسیار پیشرفته» است و واشینگتن اطلاعات کافی را در مورد موضوعات کلیدی با اسرائیل به اشتراک نمی‌گذارد.

‏کانال ۱۲ اسرائیل اضافه کرد در تماس تلفنی روز سه‌شنبه، بنیامین نتانیاهو به دونالد ترامپ گفته است که رویکرد دیپلماتیک را منتفی نمی‌داند، اما تنها به شرطی که توافق نهایی «هیچ اثری» از برنامه هسته‌ای ایران باقی نگذارد.

‏طبق گزارش این رسانه، ترامپ در این گفت‌وگوی تلفنی تایید کرده که هدف آمریکا نیز این است هیچ اثری از برنامه هسته‌ای ایران باقی نماند. همچنین ترامپ تایید کرده که مهلت ۶۰ روزه او برای دستیابی به یک توافق از طریق مذاکره همچنان پابرجاست.

🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗
@ArazNews
🔰توهین به مقدسات اهل‌سنت در صداوسیمای ایران؛ برکناری دو مدیر و ارجاع عوامل به قوه قضائیه

دیروز سوم اردیبهشت ماه، پخش محتوای توهین‌آمیز به یکی از خلفای راشدین در برنامه زنده «سیمای خانواده» از شبکه یک صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، موجی از اعتراضات در میان اهل سنت و کاربران فضای مجازی را به‌دنبال داشت.

ادامه خبر 👇👇👇
هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه:

دسیسه‌های کسانی که می‌خواهند بین ما و جهان ترک اختلاف بیندازند موفق نخواهد بود.

جهان ترک به صورت یکپارچه همچنان در کنار ترکهای قبرس خواهد بود.


🔗 @ArazNews
25.04.202508:39
👆👆👆

ویرانی میدان تاریخی صاحب‌الامر؛ نشانی دیگر از بی‌توجهی سازمان‌یافته به میراث فرهنگی آذربایجان

میدان تاریخی صاحب‌الامر و یا میدان حسن پادشاه آق قویونلو در تبریز، یکی از نمادهای هویت فرهنگی و تاریخی آذربایجان، این روزها در وضعیت اسفباری به‌سر می‌برد؛ تخریب‌های گسترده، بی‌توجهی به مرمت و نبود نظارت مسئولان، زنگ خطر نابودی یکی دیگر از آثار ارزشمند تاریخ این سرزمین را به صدا درآورده است.

تصاویر و گزارش‌های منتشرشده از وضعیت فعلی این میدان، واکنش‌های فراوانی را در فضای مجازی برانگیخته و فعالان فرهنگی و اجتماعی خواستار رسیدگی فوری به این وضعیت شده‌اند. با این حال، تاکنون هیچ اقدام ملموسی از سوی نهادهای مسئول صورت نگرفته و حتی برخی این بی‌توجهی‌ها را بخشی از سیاست‌های هدفمند در راستای محو تدریجی آثار و نمادهای هویتی ملت آذربایجان تلقی می‌کنند.

متاسفانه آثار تاریخی مناطق ترک‌نشین (و عرب نشین) خصوصاً شهر تبریز به عنوان پایتخت تاریخی ترکهای آذربایجان از دوره رضا خان تاکنون مورد تخریب سازمان یافته آثار تاریخی قرار گرفته است.

به گفته مسئولان حکومتی در دوره‌های پهلوی و جمهوری اسلامی ۹۰ درصد بافت ‌و آثار تاریخی تبریز تخریب شده و از بین برده شد. البته دیگر آثار مربوط به سنت دولتداری ترک‌ها از اردبیل و اورمیه گرفته تا زنجان و تهران از این روند بی نصیب نماندند. این درحالیست که بافت تاریخی شهرهای عمدتاً تاجیک نشین مانند اصفهان، یزد، کرمان و سمنان تقریباً به صورت صد در صد حفظ شده است‌.

در سال‌های گذشته و با رشد آگاهی ملی در میان ترکهای آذربایجان و سایر مناطق ایران و افزایش اعتراضات و مطالبه‌گری برخی اقدامات در جهت حفظ و یا احیای آثار تاریخی آذربایجان انجام گرفته است. ولی قطعاً این اقدامات در مقابل حجم گسترده تخریبات سازمان یافته کم و ناکافی می‌باشد. مضافاً اینکه احیای برخی تخریبات به دلیل ساخت و سازهای جدید به جای آن مشکل است.

میدان تاریخی صاحب‌الامر و یا میدان حسن پادشاه آق قویونلو یکی از آثار ارزشمندی است که حجم تخریبات به صورت غیر قابل باوری زیاد و احیای آن مشکل است. طوری که حتی از میانه آن خیابان (خیابان دارایی) احداث شده است؛ برای درک عمق فاجعه تصور کنید که از میان میدان نقش جهان اصفهان خیابان احداث شود.


#استعمار
#نسل_کشی_فرهنگی


🔗 @ArazNews
25.04.202505:48
این ویژگی‌ها به وضوح بازتابی از ادبیات غالب دوران آنها بود جایی که آشیق‌ها می‌گفتند: «آشیق گؤردویون سؤیلر»، یا جایی که دروغگو حقیرترین کاراکتر داستان است که قبول می کند برای حفظ جان خود از زیر شمشیر قهرمان داستان عبور کند. همچنین در اشعار آشیق هایی  که در مقابل پادشاهان و وزرای ظالم بدون واهمه از جان، صراحتاً می‌گفتند: «اود توت بئجان آلیش بئجان یان بئجان»، یا در داستان‌هایی که قهرمان آن، به رغم رقابت با حریف، به شجاعت و حقیقت پایبند می‌ماند و به آن اقرار می‌کرد: مثل اعتراف کوراوغلو در مقابل عموم یارانش: «گیزیر اوغلو موصطافا بی کوراوغلونو سویا تپر». این ها ویژگی‌هایی هستند که در نسل‌های قبلی بیشتر مشهود هستند. حتی در میان اقوام پارسی/تاجیک نیز صداقت، شهامت و دوری از ریاکاری و چاپلوسی در مردمان روستایی و عشایری که کمتر تحت تاثیر فرهنگ و ادبیات القایی رسمی  قرار گرفته‌اند، دیده می‌شود در حالی است که در شهرنشینان و افرادی که تاثیر بیشتری از آموزش و پرورش رسمی و صدا و سیمای حکومتی پذیرفته اند تاثیر ادبیات و رفتاری های درباری بیشتر به چشم می‌خورد.
لذا، شایسته است که اندیشمندان، فرهیختگان و دغدغه‌مندان عرصه آموزش و فرهنگ، با نگاهی نو و منتقدانه، در ترویج بی‌چون‌وچرای افکار و اشعار این‌گونه ادیبان تجدید نظر کنند.
جامعه‌ای که در پی برخاستن و پیشرفت است، نخست باید اندیشمندانش به‌گونه‌ای بنیادین، ریشه‌های آوارهایی را بازشناسند که بر سر اخلاق و رفتار تمدن  فرو ریخته و راه تعالی آن را سد کرده‌اند.



🔗 @ArazNews
تلاش رژیم ایران برای جلب نظر آذربایجان؛ نوشدارویی بعد از مرگ سهراب

✍️ آراز نیوز

در شرایطی که رژیم جمهوری اسلامی از نظر سیاسی، اقتصادی و شرایط بین‌المللی در سخت‌ترین موقعیت طول عمر خود به سر می‌برد و نیاز مبرمی به حمایت های همسایه های کلیدی خود خصوصاً ترکیه، آذربایجان، عربستان و پاکستان دارد و در آستانه سفر پزشکیان به باکو خبرگزاری فارس به یک باره کشف عجیبی کرده است که تاکنون هیچ کس از آن باخبر نبود.



ادامه 👇👇👇
فرمانده سنتکام برای گفت‌وگو درباره «حمله احتمالی به ایران» به اسرائیل می‌رود

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از مقامات رسمی این کشور اعلام کرده‌اند که مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام، قرار است امروز ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) در سفری اضطراری برای بحث و گفتگو در خصوص مسئله ایران وارد اسرائیل شود.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗 @ArazNews
24.04.202509:14
جهاد یایجی نظامی بازنشسته و مفسر سرشناس ترکیه:

«چنانکه به نظر می‌رسد عمر رژیم ایران به سر رسیده است و دیر یا زود این رژیم سقوط خواهد کرد. در چنین شرایطی مسئله آذربایجان جنوبی و حضور پ‌ک‌ک \ پژاک در مناطق غربی آذربایجان در مرزهای ترکیه موضوعات اساسی هستند که ترکیه باید به آنها توجه کند.»



🔗 @ArazNews
25.04.202512:33
25.04.202505:48
از چنین افرادی  که عنوان "رهبران ادبی و فرهنگی" ملت‌های خود را در سده های مختلف  یدک کشیده اند، اصولا انتظار می رود فراتر از شهرت و شهوت و کامیابی‌های شخصی، در پی تأثیرگذاری مثبت بر جامعه خویش باشند و تلاش آنان معطوف به ارتقاء آگاهی های عمومی و سوق دادن جامعه به سوی رشد و تعالی  و به چالش کشیدن و زدودن کاستی‌ها و زشتی‌ها باشد.
ملت‌ها نیز متقابلاً رهبران فکری و فرهنگی خود را از میان کسانی برمی‌گزینند که واجد ویژگی‌هایی چون ژرف‌اندیشی، نوآوری، شجاعت، صداقت، و توان بالا در بهره‌گیری از زبان و انتقال مفاهیم باشند.
در مقابل، افرادی که دچار انحرافات اخلاقی و اجتماعی چون کودک‌آزاری، ریاکاری، تملق، دروغ‌گویی و چاپلوسی و نژادپرستی باشند  حتی اگردارای قدرت زبانی و ذوق هنری هم باشند در فرهنگ‌های اصیل و ریشه‌دار هرگز مورد تمجید حقیقی مردمان آن فرهنگ قرار نمی گیرند؛ اگرچه گاها در ظاهر مشهور و مطرح شوند.
بدیهی است که تجلیل و تمجید از افرادی که ذهن و اندیشه‌شان در پس‌زمینه خود آلوده به تفکرات سخیف و پست است، و نیز تدریس و ترویج آثار آنان در مدارس و دانشگاه‌ها، در واقع سوق دادن جامعه به‌سوی انحطاط اخلاقی و رفتارهای ضد اجتماعی است.
یکی از شاخص‌ترین این افراد، شاعر معروف پارسی/ تاجیکی، سعدی شیرازی است؛ کسی که در باب پنجم گلستان با عنوان «در عشق و جوانی» علنا به پدوفیل بودن خود اعتراف می کند:
« در عُنْفُوانِ جوانی، چنان‌که افتد و دانی، با شاهدی سَری و سِرّی داشتم...» و بعد که طرف بالغ می شود و موی صورت رشد می کند ...
در ادامه حکایات این باب، سعدی بارها با نسبت دادن این‌گونه روابط به شخصیت هایی همچون پادشاه، قاضی، معلم، عالم و عارف، می‌کوشد نوعی عادی‌سازی در قبال چنین رفتارهایی ایجاد کند.
در اثر دیگرش با عنوان هزلیات – اثر ممنوعه سعدی – وی پا را فراتر نهاده  و آشکارا پرده از شرم و حیا فرو می اندازد و با زبانی صریح و گاه زننده، اشعاری با مضامین جنسی و گاه موهن، با لحنی ساتیریک بیان می کند.
حال پرسش اساسی این است:
وقتی چنین فردی از سوی نهادهای رسمی آموزشی به‌عنوان «استاد اخلاق» و «الگوی فرهنگی» به جامعه معرفی می‌شود، و آثارش به‌گونه‌ای مداوم و اغراق‌آمیز از سوی صداوسیما – که از بودجه عمومی مردم ارتزاق می‌کند – در برنامه‌های گوناگون، از کودک تا بزرگسال، تبلیغ و تجلیل می‌شود، آیا تعجبی دارد که نوعی عادی‌سازی نسبت به افکار و رفتارهای آسیب‌زا در جامعه شکل گیرد؟
آیا عجیب است که در نتیجه چنین روندی، شاهد شیوع نگران‌کننده‌ پدیده‌هایی باشیم که امروز در صدر اخبار و دغدغه‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند؟
متأسفانه باید گفت که نه‌تنها ترویج چنین افکاری در طول سالیان دراز موجب انحطاط رفتاری و اخلاقی  جامعه در این زمینه شده شده است، بلکه رذایل اخلاقی دیگر همچون استبدادپرستی و چاپلوسی و ریاکاری و دروغ و... هم در بستر هایی شبیه آن شکل گرفته است. بستری که به  تبلیغ و تعریف بزرگ‌نمایی شاعران درباری می پردازد که حتی از مدیحه‌سرایی برای پادشاهی خون‌ریز و مستبد نیز ابایی نداشتند،  پادشاهی که علیه پدر خود کودتا کرد، چشمان او را کور نمود، به زندانش انداخت و سپس به قتل رساند؛ و در نهایت، از ترس تکرار این سرنوشت برای خود، فرزندانش را نیز زندانی ساخت.
با این حال، شاعری که برای لقمه ای نان چرب تر، چنین پادشاهی را «خورشیدِ ملک‌پرور» و «سلطان دادگر» می‌نامید، امروز در قامتِ «عارف بزرگ» و «لسان‌الغیب» به مردم معرفی می گردد. این تحریف آگاهانه‌ی واقعیت، خود بستری برای ترویج ریاکاری، دروغ‌گویی و چاپلوسی و استبدادپرستی در ساحت فرهنگی و اجتماعی جامعه فراهم آورده است چرا که اشعار این شعرا در بستر چنین افکاری شکل گرفته و ساخته شده اند و بی گمان در پس زمینه خود چنین اندیشه هایی را به مخاطب القا می کنند.
همچنان که، شیوع نژادپرستی و جنسیت‌زدگی در جامعه فارسی‌زبان، بی‌ارتباط با ترویج اشعار شاعری که با ذهنی علیل و دیدگاهی فرودست‌نگر، زنان را به «اژدها» و «دیو» تشبیه می‌کند، آنان را «لایق گور» می‌خواند و تهی از دانش و فرزانگی می‌داند، نیست. شاعری که بارها در اشعارش به ملت‌های همسایه و اقوام متمدن دیگر توهین می‌کند و روحیه‌ ناسازگار و متعصبانه خود را در قالب واژگان شاعرانه می‌پوشاند.



برای تایید این نظر، مقایسه و تفاوت رفتارهای آذربایجانی‌های نسل‌های قبلی، که اغلب در بستر ادبیات غنی آذربایجان و داستان‌ها و اشعار آشیق‌ها رشد کرده‌اند، با نسل‌های جدیدتر که بیشتر تحت تاثیر آموزش و پرورش دولتی و صدا و سیمای حکومتی بوده‌اند، می‌تواند شاهد خوبی باشد. در نسل‌های گذشته، مفاهیمی چون مذموم بودن چاپلوسی و ریاکاری، و تمجید از راستگویی، شجاعت و صداقت در میان مردم رواج بیشتری داشت.
«فولاد خوزستان» تیمی‌نین عرب طرفدارلاری اهواز شهرینده تراختورو‌ جوشغو و سئوگی ایله قارشیلاییب آزربایجان تیمینه قهرمانلیق دیله‌ییبلر.



🔗 @ArazNews
براساس آخرین تصاویر ماهواره‌ای به‌دست‌آمده در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، دریاچه اورمیه دیگر یک پهنه آبی پیوسته نیست. این تصاویر به وضوح نشان می‌دهند که سطح آب به قدری کاهش یافته که بدنه دریاچه به دو قسمت مجزا تقسیم شده و ارتباط آبی میان آن‌ها قطع شده است.

کارشناسان محیط زیست با هشدار نسبت به این وضعیت اعلام کرده‌اند که دریاچه اورمیه در حال حاضر کارکردی مشابه یک تالاب فصلی پیدا کرده است؛ یعنی تنها در دوره‌هایی از سال که بارندگی وجود دارد، بخش‌هایی از آن دارای آب خواهند بود.

با شروع فصل گرما و افزایش شدت تبخیر، پیش‌بینی می‌شود حجم باقی‌مانده آب نیز کاهش بیشتری پیدا کند. نبود مدیریت مؤثر منابع آب، کاهش ورودی رودخانه‌ها و استفاده بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی، از مهم‌ترین عوامل تشدید بحران دریاچه عنوان شده‌اند.

🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗 @ArazNews
پزشکیان گلن هفته قوزئی آزربایجانا سفر ائده‌جک.


🔗 @ArazNews
25.04.202512:11
اهواز عربلری آذربایجانین تراختور تیمینی سئوگی ایله قارشیلاییبلار


🔗 @ArazNews
هفته اول اردیبهشت تجلیل از یک پدوفیل کلاسیک و دستگیری یک پدوفیل مدرن! چنانکه افتد و دانی!


✍️ مقاله وارده

بی‌تردید در تاریخ ملت‌ها، همواره افرادی وجود داشته‌اند که تأثیری عمیق و ماندگار بر جوامع خود نهاده‌اند؛ چهره‌هایی که در شکل‌دهی به خط‌ مشی زندگی، رفتار، گفتار و حتی باورهای نسل‌های پس از خود، نقشی تعیین‌کننده ایفا کرده‌اند.
افرادی چون شکسپیر در انگلستان، ویکتور هوگو و ولتر در فرانسه، دانته در ایتالیا، تولستوی و داستایِفسکی در روسیه،  دده قورقود و خسته قاسیم و خالقین کوراوغلو و اصلی کرم در آذربایجان و حافظ و سعدی و فردوسی در میان اقوام فارس/تاجیک، از جمله این چهره‌ها هستند.



ادامه 👇👇👇
دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در نشست با خبرنگاران به همراه نخست‌وزیر نروژ، در ارتباط با مذاکرات انجام‌شده با ایران گفت: «فقط دو گزینه وجود دارد و یکی از آن‌ها اصلا گزینه خوبی نیست، اصلا.»

‏ترامپ اشاره کرد که گفت‌وگوها با ایران خوب پیش رفته است.

‏این دو رهبر سیاسی در سخنان خود بر توقف جنگ‌های جاری در جهان تاکید کردند.

‏در این نشست مارکو روبیو،‌ وزیر خارجه آمریکا، هم گفت: «هیچ رهبر سیاسی در جهان به اندازه ترامپ برای توقف جنگ تلاش نکرده و برای همین است که با ایران گفت‌وگو می‌کنیم.»


🌎 آرازنیوز، خبرین دوغرو یئری

🔗
@ArazNews
24.04.202511:02
در این برنامه، یکی از مهمانان با خواندن شعری حاوی عبارات اهانت‌آمیز به حضرت ابوبکر صدیق، از شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت، باعث جریحه‌دار شدن احساسات میلیون‌ها شهروند سنی‌مذهب شد.

در پی افزایش واکنش‌ها، صداوسیما با انتشار بیانیه‌ای رسمی، این اقدام را «خطایی نابخشودنی و مشکوک» توصیف کرد و اعلام نمود که مدیر گروه تولید و مدیر پخش شبکه یک از سمت‌های خود برکنار شده‌اند.

علاوه بر این، هشت نفر از عوامل اجرایی برنامه به قوه قضائیه معرفی شده‌اند.

این اولین بار نیست که صداوسیما علیه مذاهب و ملیت‌ها در ایران برنامه‌های توهین‌آمیز تولید و پخش می‌کند. پیش‌تر نیز بارها برنامه‌های توهین‌آمیز علیه تورک‌ها در تلویزیون ایران تولید و پخش شده است.

🌎 آراز نیوز؛ گرچک خبرلرین آدرسی

🔗 @ArazNews
اسرائیل باش ناظیری بنیامین نتانیاهو یاخیندا آزربایجانا سفر ائده‌جک.



🔗 @ArazNews
Паказана 1 - 24 з 1946
Увайдзіце, каб разблакаваць больш функцый.