Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
🎉 عضو سوشال‌مدیاهای LBank شو و تا ۱۰,۰۰۰ دلار بونوس ببر!

صرافی LBank با بیش از ۱۰ سال سابقه، ۱۵ میلیون کاربر و امکاناتی مثل انواع معاملات اسپات و فیوچرز با اهرم ۲۰۰X، یکی از گزینه‌های برتر تریدرهاست.

💡 چرا عضو شی؟
✅ آموزش‌های کامل اپلیکیشن
✅ پشتیبانی ۲۴/۷ فارسی
✅ اخبار لحظه‌ای کریپتو
✅ ایونت‌های هفتگی با جوایز ویژه
✅ رویدادهای اختصاصی برای فارسی‌زبان‌ها

🎁 چطور تو کمپین شرکت کنی؟

1️⃣از پست زومیت وارد سوشال‌مدیاهای LBank شو و فالو کن.

2️⃣از عضویتت اسکرین‌شات بگیر.

3️⃣اسکرین‌شات رو تو گروه تلگرام بفرست.

⭐️زیر پست رویداد جدید صرافی کامنت بذارین تا لینک شرکت در رویداد براتون ارسال بشه.

📌 فقط ۱۰ نفر بونوس ۱۰,۰۰۰ دلاری می‌گیرن!
🔥 پس شانستو امتحان کن!

🔗 لینک های رسمی:
➡️ ثبت‌نام صرافی ال بانک
📱 دانلود اپ اندروید | آیفون

👍 گروه تلگرام |👍 چنل تلگرام | 👍 اینستاگرام
رأی شورای رقابت به نفع تپسی و زودکس؛ اسنپ‌فود درخواست تجدید نظر داد

🔴 به دنبال شکایت زودکس و تپسی از اسنپ‌فود در پاییز ۱۴۰۳، شورای رقابت در رأی اولیه خود عملکرد اسنپ‌فود در حوزه سفارش آنلاین غذا را به انحصارگرایانه تشخیص داد. اسنپ‌فود در واکنش به این رأی درخواست تجدید نظر داد.

🔴 رأی اولیه شورای رقابت در پی شکایت پلتفرم‌های تپسی و زودکس از اسنپ‌فود با ادعای ایجاد انحصار در حوزه سفارش آنلاین غذا صادر شد. در این رأی بدوی شورای رقابت شکایت پلتفرم‌های تپسی و زودکس را تایید کرده و اسنپ‌فود را محکوم کرده است.

🔴 حالا رأی شورای رقابت پس از برگزاری جلسه هفتصد و چهلم این شورا (در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر و امروز (۲۱ اردیبهشت) منتشر شده است. در بخشی از متن منتشرشده درباره مفاد شکایت از اسنپ‌فود آمده است:

🔴 اسنپ‌فود برای ترغیب رستورا‌ن‌ها برای انعقاد قرارداد نوعی قرارداد انحصاری طراحی نموده که نتیجه انعقاد آن، ایجاد محدودیت در بازار بوده و رستورانها را از انعقاد قرارداد با رقبا منع نموده است.

🔴 اسنپ‌فود در بیانیه‌ رسمی که در واکنش به این رأی در اختیار زومیت قرار داده سرمایه‌گذاری را نقطه قوت اکوسیستم استارتاپی و نه عامل اتهام دانسته است. در بخشی از این بیانیه آمده است:

🔴 اسنپ‌فود ضمن احترام به فرآیند حقوقی و رأی اولیه شورا درباره قراردادهای سرمایه‌گذاری با رستوران‌ها، درخواست تجدیدنظر خود را به مراجع ذی‌ربط ارائه داده است. بدیهی است که رای اولیه تا طی کردن فرایند تجدیدنظر و قطعی شدن رای لازم‌الاجرا نیست و‌امکان تغییر دارد.

در زومیت بخوانید: شورای رقابت اسنپ‌فود را به رویه ضد رقابتی محکوم کرد؛ اسنپ‌فود درخواست تجدید نظر داد

👨‍💻 @TheZoomit
وزیر ارتباطات از فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران خبر داد

🔴 ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد با برگزاری جلسات فنی و مذاکرات مستمر با شرکت سامسونگ، فناوری نسل پنجم تلفن همراه (5G) به‌تدریج و همزمان با به‌روزرسانی اندروید به نسخه ۱۵ و رابط کاربری One UI به نسخه ۷، در مدل‌های مختلف گوشی‌های سامسونگ در ایران فعال خواهد شد.

🔴 وزیر ارتباطات گفت:

«فناوری 5G بر روی گوشی‌هایی فعال می‌شود که از ابتدا قابلیت سخت‌افزاری پشتیبانی از این فناوری را داشته باشند. این قابلیت پیش‌تر در خانواده گوشی‌های سری S25 و اخیراً در مدل‌های S24، S23 و S22 فعال شده است.»


🔴 بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعال‌سازی فناوری نسل پنجم تلفن همراه (5G) در گوشی‌های سامسونگ ادامه پیدا خواهد کرد و به تدریج تا پایان تابستان در اغلب مدل‌ها این فناوری فعال می‌شود.

در زومیت بخوانید: وزیر ارتباطات از فعال سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران خبر داد

👨‍💻 @TheZoomit
گوگل به‌دلیل نقض حریم خصوصی مردم ۱٫۳۷۵ میلیارد دلار جریمه شد

🔴 گوگل موافقت کرد مبلغ ۱٫۳۷۵ میلیارد دلار برای پایان دادن به پرونده‌ی مربوط به نقض حریم خصوصی کاربران، به ایالت تگزاس بپردازد. این شکایت که ازطرف دادستان کل تگزاس، کن پکستون مطرح شد گوگل را به جمع‌آوری غیرقانونی داده‌های کاربران متهم می‌کرد؛ داده‌هایی شامل موقعیت جغرافیایی، جست‌وجوهای انجام‌شده در حالت ناشناس و اطلاعات بیومتریک بود.

🔴 در بیانیه‌ی دفتر دادستان کل تگزاس آمده است که پیش‌از این، هیچ ایالت دیگری نتوانسته بود برای نقض حریم خصوصی کاربران، توافقی به این مبلغ با گوگل داشته باشد. بالاترین عدد جریمه قبل از این دادگاه ۹۳ میلیون دلار بوده است.

🔴 یکی از سخنگویان گوگل در واکنش به توافق با ایالت تگزاس گفت:

«این توافق، به مجموعه‌ای از ادعاهای قدیمی را که بسیاری از آن‌ها قبلاً در جاهای دیگر حل‌وفصل شده بودند خاتمه می‌دهد؛ ادعاهای درباره‌ی سیاست‌هایی هستند که مدت‌ها پیش آن‌ها را تغییر داده‌ایم. از پایان این پرونده‌ها خرسندیم و همچنان بر ساخت ابزارهای کنترلی قوی‌تر برای حفظ حریم خصوصی کاربران تمرکز خواهیم داشت.»


🔴 گوگل قبلاً در سال ۲۰۲۲ در پی ادعای ردیابی موقعیت مکانی کاربران بدون رضایت آن‌ها، با پرداخت ۳۹۱٫۵ میلیون دلار به ۴۰ ایالت آمریکا موافقت کرده بود. همچنین سال گذشته، شرکت متا توافق کرد برای حل پرونده‌ای مشابه با محوریت تشخیص چهره و برچسب‌گذاری عکس‌ها، مبلغ ۱٫۴ میلیارد دلار به تگزاس بپردازد.

در زومیت بخوانید: گوگل به‌دلیل نقض حریم خصوصی مردم ۱٫۳۷۵ میلیارد دلار جریمه شد

👨‍💻 @TheZoomit
10.05.202513:28
بررسی گلکسی A26؛ زره‌پوشِ اقتصادی سامسونگ

🔴 سامسونگ به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیگران صنعت تراشه توانسته است معماری منسجمی را در خانواده‌ی گلکسی شکل دهد. تراشه‌هایی که ابتدا در سری A5X، بهترین میان‌رده‌‌ی کره‌ای‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرند، سال‌ها بعد به مدل‌های پایین‌رده‌تری چون سری A3X و سپس A2X می‌رسند. این سیاست نه‌تنها به سامسونگ اجازه می‌دهد تا از سرمایه‌گذاری‌های فنی‌اش بیشترین بهره را ببرد، بلکه تولید گوشی‌های اقتصادی‌تر قابل اتکاتری را نیز ممکن می‌کند.

🔴 گلکسی A26، یکی‌از اقتصادی‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۵ سامسونگ پس‌از گلکسی A35، دی‌ان‌ای یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ یعنی گلکسی A54 را در خود دارد. به‌علاوه، این گوشی تغییرات کم‌وبیش بنیادینی را تجربه می‌کند که تا پیش از این در خانواده‌ی A2X بی‌سابقه بوده؛ اینکه تغییرات به‌وجود‌آمده، تا چه اندازه ارزش خرید را بالا می‌برد، پرسشی است که در بررسی گلکسی A26 به آن پاسخ می‌دهیم.

در زومیت بخوانید: بررسی گلکسی A26؛ زره‌پوشِ اقتصادی سامسونگ

👨‍💻 @TheZoomit
11.05.202511:22
آغاز پویش روزهای ۱۰۰ میلیون تومانی همراه اول

🔹همراه اول از آغاز پویش «روزهای ۱۰۰ میلیون تومانی» با محوریت اپلیکیشن «همراه من» تا ۶ تیر ۱۴۰۴ خبر داد.

🔹تمامی کاربران همراه اول برای شرکت در این پویش و آزمودن اقبال خود در قرعه‌کشی‌های روزانه، کافی است هر روز به نسخه بروز اپلیکیشن «همراه من» مراجعه کرده و در پنجره‌ای که در آستانه ورود باز می‌شود، ثبت نام کنند.

🔹روال قرعه‌کشی نیز به این صورت است که در پایان هر هفته، قرعه‌کشی مربوط به ۷ روز گذشته انجام می‌شود. لیست اسامی برندگان نیز در بخش «کمپین» اپلیکیشن «همراه من» قرار می‌گیرد و در صفحه اینستاگرام همراه اول هم استوری می‌شود.

🔹سوپراپلیکیشن «همراه من» یک سامانه جامع برای دسترسی سریع و آسان به تمامی خدمات همراه اول است و تمامی مشترکان اپراتور اول می‌توانند از طریق این اپلیکیشن، اقدام به فعالسازی بسته‌ها، پرداخت قبوض، خرید شارژ و استفاده از بسته‌های ویژه بدون نیاز به کدهای دستوری کنند.

http://mci.ir/-LDET1X
@mcinews
کنسول PS6 برای پشتیبانی از هوش مصنوعی حداقل ۲۴ گیگابایت رم خواهد داشت

🔴 درحالی‌که سونی هنوز رسماً پلی‌استیشن ۶ را رونمایی نکرده است، کارشناسان فناوری Digital Foundry پیش‌بینی کرده‌اند که این کنسول برای پشتیبانی از قابلیت‌های یادگیری ماشین (ML) و هوش مصنوعی به حداقل ۲۴ گیگابایت رم نیاز خواهد داشت

🔴 الکس باتالیا، از اعضای گروه فنی Digital Foundry، در گفت‌وگویی درباره‌ی سخت‌افزار احتمالی نسل بعدی کنسول بازی سونی و ایکس باکس توضیح داد: «برای فعال‌سازی قابلیت‌های یادگیری ماشین در پلی‌استیشن بعدی، تصور می‌کنم میزان رم افزایش خواهد یافت. از نظر من، این مقدار حدود ۲۴ گیگابایت خواهد بود.»

🔴 در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴)، شرکت ای‌ام‌دی نسخه‌ی چهارم فناوری FSR را معرفی کرد که با استفاده از الگوریتم‌های PlayStation Spectral Super Resolution یا PSSR آموزش داده شده است. این الگوریتم‌ها حاصل همکاری میان سونی و ای‌ام‌دی در پروژه‌ی Project Amethyst هستند.

🔴 شان لیدن، رئیس قبلی پلی‌استیشن، پیش‌بینی کرده است که پلی‌استیشن ۶ برخلاف برخی شایعات، به‌صورت تمام‌دیجیتال عرضه نخواهد شد. طبق برخی گزارش‌ها، سونی برای این کنسول از تراشه‌های 3D Stacked شرکت ای‌ام‌دی استفاده خواهد کرد. این فناوری ازطریق پروژه‌ی آمتیست زمینه‌ی مدنظر برای ویژگی‌های فنی کنسول PS6 را فراهم می‌کند.

در زومیت بخوانید: کنسول PS6 برای پشتیبانی از هوش مصنوعی حداقل ۲۴ گیگابایت رم خواهد داشت

👨‍💻 @TheZoomit
مقایسه تعرفه اینترنت ADSL، فیبرنوری و TDLTE؛ از زیتل و پیشگامان تا شاتل و مبین‌نت

🔴 در این مطلب، تعرفه‌ی سرویس‌‌های مختلف اینترنت از ADSL تا TDLTE و VDSL را مقایسه و به نکات مهم در خرید بهترین اینترنت خانگی اشاره می‌کنیم.

🔴 کدام سرویس اینترنت مناسب خانه یا محل‌ کار شما است؟ در این مطلب به شما کمک می‌کنیم تا بهترین اینترنت پرسرعت را با آگاهی کامل از شرایط محل سکونتتان انتخاب کنید.

در زومیت بخوانید: مقایسه تعرفه اینترنت ADSL، فیبرنوری و TDLTE؛ از زیتل و پیشگامان تا شاتل و مبین‌نت

👨‍💻 @TheZoomit
در گفت‌وگو با مهراد عبدالرزاق بررسی شد؛ دلیل اختلال‌های اسنپ‌فود چیست؟

🔴 بروز اختلال‌ در خرید اینترنتی امکان استفاده آسان از خدمات آنلاین را سلب می‌کند. این اختلال‌ها برای همه کسب‌وکارها پیش می‌آید و در هر یک از مراحل یک فرایند چندبخشی خرید آنلاین ممکن است رخ دهد.

🔴 اسنپ‌فود هم مثل هر کسب‌وکار دیگری با این اختلال‌ها مواجه شده است. مهراد عبدالرزاق، رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود، در گفتگو با زومیت یکی از دلایل بروز این اختلالات در اسنپ‌فود را این طور توضیح می‌دهد:

سرویسی که اسنپ‌فود ارائه می‌کند در زمان شلوغی مخاطب بسیار زیادی دارد و اگر کوچک‌ترین اختلالی رخ بدهد، مثلا اشکال در پرداخت، ارسال نشدن رمز دوم و...، کاربر مجبور می‌شود صفحه را بازیابی کند و با این کار در کسری از ثانیه ورودی سیستم ما تا ۱۰، ۱۵ برابر بیشتر می‌شود و طبیعی است که ما نهایتا برای ۳،۲ برابر resource داریم.


🔴 کمبودها و اشکالات زیرساختی هم علت دیگر بروز اختلال روی پلتفرم اسنپ‌فود هستند:

«سرویس‌هایی مثل اسنپ‌فود در بقیه کشورها بیشتر از زیرساخت‌های ابری استفاده می‌کنند. این در حالی است که بخش عمده اختلالات ما در اسنپ‌فود به خاطر مشکلات زیرساخت است. چون زیرساخت بخش بزرگی است و بعضی اوقات اشتباه‌هایی رخ می‌دهد.»


🔴 رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود:

«موضوعی که البته از عهده ما خارج است کیفیت ارائه خدمات زیرساخت است؛ مثل اختلالات برق. دو مساله وجود دارد. یکی این که اصلا چرا باید برق قطع شود؟ و دوم این که وقتی این قطعی‌ها به سطح بالایی می‌رسد، چون دیتاسنتر برای پاسخ دادن به چنین شرایطی طراحی و تجهیز نشده و امکان ادامه فعالیت ندارد، از کار می‌افتد.»


🔴 او در مورد حملات DDoS که بعضا باعث اختلال روی سرویس‌های اینترنتی می‌شود هم گفت:

در حملات DDoS بیشتر از کسب‌وکارها زیرساخت‌های سراسری هدف قرار می‌گیرند. قبلا این حمله‌ها خیلی بیشتر بود اما هرچه جلوتر آمدیم ساختارهای پیشگیرانه و تکنولوژی‌ها بهتر شد، ساختارهای بازدارنده بعدی و عکس‌العمل‌هایی که در ساختارهای قانونی ایجاد شد هم باعث کاهش این موضوع شد.


در زومیت بخوانید: در گفت‌وگو با مهراد عبدالرزاق بررسی شد؛ دلیل اختلال‌های اسنپ‌فود چیست؟

👨‍💻 @TheZoomit
اشتراک هفتگی و دائمی ChatGPT احتمالا به‌زودی معرفی می‌شود

🔴 به نظر می‌رسد OpenAI قصد دارد طرح‌های اشتراک هفتگی و دائمی را برای دسترسی به سرویس‌های پیشرفته‌ی هوش مصنوعی خود معرفی کند. در حال حاضر، گزینه‌های اشتراک این شرکت به‌صورت ماهانه یا سالانه ارائه می‌شوند.

🔴 یکی از کاربران ایکس با بررسی فایل APK جدیدترین نسخه‌ی ChatGPT نشان می‌دهد که OpenAI احتمالاً به‌زودی امکان خرید اشتراک هفتگی و دائمی را فراهم می‌کند.

🔴 رشته‌های کدی مشاهده شده‌اند که نشان می‌دهند طرح‌های اشتراکی جدید می‌تواند بر ChatGPT Plus (با قیمت ۲۰ دلار در ماه) تاثیر بگذارد؛ البته کاربران هم‌اکنون می‌توانند اشتراک سالانه‌ی سرویس‌های ChatGPT Team یا Enterprise را تهیه کنند.

🔴 اضافه‌شدن گزینه‌ی اشتراک هفتگی برای ChatGPT چندان دور از انتظار نیست و می‌تواند برای کاربرانی که تنها گاهی به ویژگی‌های پیشرفته نیاز دارند، گزینه‌ی کاربردی‌تری باشد.

🔴 اشتراک دائمی برای ChatGPT Plus پرسش‌های جالبی ایجاد کرده؛ فناوری‌های تولید محتوای هوش مصنوعی به‌سرعت در حال پیشرفت و به تبع آن هزینه‌هایشان رو به افزایش است. باید دید OpenAI چگونه چنین مدل اشتراکی‌ای را پیاده‌سازی خواهد کرد.

در زومیت بخوانید: اشتراک هفتگی و دائمی ChatGPT احتمالا به‌زودی معرفی می‌شود

👨‍💻 @TheZoomit
شیائومی ۱۶ با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

🔴 شیائومی خود را برای رونمایی از سری شیائومی ۱۶ در چین آماده می‌کند و طبق اطلاعات جدیدی که یکی از افشاگران در ویبو منتشر کرده، معرفی این سری احتمالا در سپتامبر (شهریور و مهر) انجام خواهد شد.

🔴 شیائومی ۱۶ احتمالاً نخستین گوشی مجهز به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت ۲ خواهد بود و از باتری ۶۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژ سریع ۱۰۰ واتی بهره می‌برد.

🔴 شیائومی ۱۵ باتری ۵۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژ ۹۰ واتی داشت. در مقایسه با رقبا باتری و سرعت شارژ شیائومی ۱۶ احتمالاً برتر خواهد بود؛ مثلاً وان پلاس 13T باتری ۶۲۶۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژ ۸۰ واتی دارد.

🔴 از دیگر ویژگی‌های احتمالی شیائومی ۱۶ می‌توان به نمایشگر اولد تخت ۶٫۳ اینچی با حاشیه‌های باریک، دوربین پریسکوپی و طراحی باریک و سبک اشاره کرد. این گوشی با سیستم‌عامل اندروید ۱۶ و رابط کاربری HyperOS 3.0 عرضه خواهد شد.

🔴 شیائومی ۱۶ و ۱۶ پرو احتمالاً به‌صورت هم‌زمان معرفی می‌شوند و شیائومی ۱۶ اولترا شاید در نیمه‌ی نخست سال ۲۰۲۶ رونمایی خواهد شد.

در زومیت بخوانید: در زومیت بخوانید: شیائومی ۱۶ با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

👨‍💻 @TheZoomit
زمان‌بندی فعال‌سازی اینترنت 5G در مدل‌های مختلف گوشی سامسونگ برای ایران اعلام شد

🔴 به دنبال پیگیری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت سامسونگ جزئیات زمان‌بندی این فرایند را به شرح زیر منتشر کرده است:

تا پایان خردادماه سال جاری، فناوری 5G روی گوشی‌های زیر فعال می‌شود:

سری تاشو:


Galaxy Z Flip4 / Z Flip5 / Z Flip6

Galaxy Z Fold4 / Z Fold5 / Z Fold6

سری Fan Edition و پرچم‌داران اخیر:

Galaxy S21 FE 5G / S23 FE / S24 FE

Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra / S23 / S23+ / S23 Ultra / S24 / S24+ / S24 Ultra


تا پایان تیرماه، مدل‌های زیر نیز به فناوری نسل پنجم مجهز خواهند شد:

سری پرچم‌دار S21:

Galaxy S21 5G / S21+ 5G / S21 Ultra 5G

گوشی‌های میان‌رده سری A:

Galaxy A05 / A05s / A14 / A14 5G / A15 5G / A16 / A25 5G / A33 5G / A34 5G / A53 5G / A54 5G / A55 5G


🔴 تا پایان مردادماه سال جاری،

سایر مدل‌های سامسونگ که دارای قابلیت سخت‌افزاری لازم بوده و امکان دریافت نسخه‌های جدید اندروید و رابط کاربری One UI را دارند نیز به فناوری 5G دسترسی پیدا خواهند کرد.

👨‍💻 @TheZoomit
10.05.202521:13
تترلند در سال ۱۴۰۳؛ رشد ۷۱ درصدی کاربران و معاملات در سایه محدودیت‌ها

🔴 سال ۱۴۰۳، زمانی که میانگین قیمت تتر حدود ۸۲ هزار تومان بود و صرافی‌های رمزارزی با محدودیت‌های گسترده‌ای مواجه بودند، صرافی تترلند چه عملکردی داشت؟

🔴 در سال ۱۴۰۳ تترلند علاوه بر افزایش ۳۸ درصدی حجم كل معاملات، در تعداد سفارش‌گذاران و تعداد معاملات موفق هم رشد به ترتیب ۱۹۷ و ۱۱۸ درصدی را پشت سر گذاشته است.

🔴 گزارش سالانه این صرافی نشان می‌دهد که بعد از تهرانی‌ها، استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، البرز و آذربایجان شرقی بیشترین کاربر را در این صرافی داشته‌اند.

🔴 اغلب کاربران تترلند در رنج سنی ۲۵ تا ۳۵ سال قرار دارند. بعد از آنها گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ ساله‌ها (۲۹ درصد) و سپس ۳۵ تا ۴۵ ساله‌ها (۲۳ درصد) هستند.

در زومیت بخوانید: تترلند در سال ۱۴۰۳؛ رشد ۷۱ درصدی کاربران و معاملات در سایه محدودیت‌ها

👨‍💻 @TheZoomit
🔴 براساس اطلاعات منتشر شده در سایت Argos، گوشی Galaxy S25 Edge با قیمت پایه ۱۰۹۹ پوند در انگلیس عرضه خواهد شد.

👨‍💻 @TheZoomit
📚 دوره آموزشی «رهبری در سازمان‌ها»
Leadership in Organizations

در جهانی که سازمان‌ها با تحولات سریع، پیچیده و مبهم روبه‌رو هستند، رهبری سازمانی دیگر صرفاً یک نقش رسمی یا مدیریتی نیست؛ بلکه فرآیندی جمعی شامل رفتارهایی انسان‌محور، الهام‌بخش، پویا و مبتنی بر تعامل برای حل مسائل اساسی و خلق معناست.

🎯 در این دوره می‌آموزید:
• درک فرآیندی و جمعی از مفهوم رهبری
• تحلیل ظرفیت رهبری در سازمان و مسیر بهبود آن
• شناخت کاراکترهای انسانی مورد نیاز برای رفتارهای رهبری (مانند: اصالت، شجاعت و مسئولیت‌پذیری)
• تسلط بر مهارت‌هایی نظیر تفویض اختیار، مشارکت‌جویی، انگیزه‌بخشی و دیالوگ مؤثر
• آشنایی با مفاهیم پیشرفته‌ای چون رهبری تحول، هیئت‌مدیره، فرهنگ سازمانی و رهبری در فضای مجازی
• بازبینی تجربیات گذشته برای ارتقای رویکردهای رهبری و نقش‌آفرینی مؤثرتر در آینده سازمان

👤 استاد دوره:
▪️ دکتر سید بابک علوی، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

🏢 مهمانان صنعت:
▪️دکتر عماد قائنی، مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا و CHRO گروه دیجی‌کالا

▪️مهندس مهدی امیری، مدیرعامل اسبق کافه‌بازار و همکاران سیستم

👥 ویژه مدیران و رهبران کسب‌وکار

🔗 لینک پیش‌ثبت‌نام

📁 مطالعه بروشور دوره
☎️ فرم درخواست مشاوره

📞 02182804071
📱 Sharif Executive Education
🔴 گوشی Samsung S25 Edge در مقابل Samsung S25 Ultra

👨‍💻 @TheZoomit
پیروزی در خاکریزهای دیجیتالی: مانور مجازی خلیج فارس از کجا شروع شد و به کجا رسید؟

🔴 اوضاع شبکه‌های اجتماعی این سرنخ را به ما می‌دهد که میزان مشارکت دیجیتالی ایرانی‌ها برای تولید محتوا با هشتگ خلیج فارس در ایکس (توییتر سابق) سه برابر بیشتر از سال‌های قبل شده است.

🔴 تهدیدی که امروز ترامپ درباره آن حرف می‌زند، یک بار سال ۱۳۹۶ عملی کرده است. بعد از استفاده او از اصطلاح خلیج عربی در آن سال، کاربران ایرانی در توییتر هشتگ PersianGulf# را بیش از ۶۰ هزار بار به کار بردند. با گذشت ۸ سال از آن اتفاق، این بار تعداد هشتگ‌های به کار رفته در ایکس (توییتر سابق) به ما رشد سه برابری را نشان می‌دهد.

🔴 حتی وقتی نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبود هم کمپین‌های مجازی ملی‌گرایانه می‌توانستند این فرهنگ مشارکتی دیجیتال را تقویت کند. مثلا در سال ۱۳۸۳ موسسه نشنال جئوگرافی در نقشه خود از عبارت خلیج عربی استفاده و بعد از اعتراض گسترده ايرانی‌ها اشتباه خود را اصلاح کرد.

🔴 آن زمان بلاگرها با استفاده از الگوریتم ساده‌ آن زمان گوگل و ساختن تعداد زیادی لینک حاوی عبارت "Arabian Gulf"، کاری کردند که وقتی کسی این واژه جعلی را جست‌وجو می‌کرد، با صفحه‌ای روبه‌رو می‌شد که توضیح می‌داد این نام درست نیست و باید از "Persian Gulf" استفاده شود. گفته می‌شود این حرکت را بلاگری به نام پندار یوسفی آغاز کرد. او در مصاحبه‌ای گفته است: «بالاخره پس از نزدیک به دو هفته و با همیاری صدها نفر از صاحبان وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های ایرانی، بمب گوگلی ما به اصطلاح «منفجر» شد و در رتبه اول گوگل و وب‌سایت‌های جست‌وجوی دیگر قرار گرفت.» جالب اینکه یوسفی اکنون یکی از مدیران گوگل است.

در زومیت بخوانید: پیروزی در خاکریزهای دیجیتالی: مانور مجازی خلیج فارس از کجا شروع شد و به کجا رسید؟

👨‍💻 @TheZoomit
10.05.202521:13
🔴 دانلود والپیپرهای گوشی ASUS Zenfone 10 با کیفیت بالا

👨‍💻 @TheZoomit
🔥 ثبت‌نام رویداد Growth Battle شروع شد!
📢 اگه استارتاپ فین‌تکی داری که مشتری واقعی و درآمد فعال داره، این فرصت رو از دست نده!

🎯 در رویداد Growth Battle، قراره با تیم‌های دیگه رقابت کنی، منتورشیپ تخصصی بگیری، چالش‌های رشد و مدل کسب‌وکارت رو حل کنی و خودت رو به سرمایه‌گذارا و پارتنرهای مهم مثل دیجی‌پی، زیبال و ارتباط فردا معرفی کنی!

اهداف رویداد:
ارائه چالش‌های رشد و دریافت راهکار عملی از منتورهای متخصص
آمادگی برای جذب سرمایه و ارائه مؤثر به سرمایه‌گذاران
شبکه‌سازی مؤثر با پارتنرهای بزرگ صنعت فین‌تک
دیده شدن و به‌دست‌آوردن اعتماد و اعتبار در اکوسیستم فین‌تک
بررسی و تقویت مدل کسب‌وکار با بازخوردهای تخصصی


📌 زمان رویداد: ۷ تا ۹ خرداد
📌 مهلت ثبت‌نام: تا ۱ خرداد
📍 حضوری


📎اطلاعات تکمیلی و ثبت‌نام

#Growth_Battle

پاسخگوی شما هستیم از طریق:
👤پشتیبانی: @diginext_PR
📞 تماس: 09220086724

@Diginextir
دیجیتال نوماد در میان ایرانیان؛ سفری در مرزهای بی‌انتهای فناوری

🔴 در سال‌های اخیر، سبک زندگی دیجیتال نومادی یا همان کوچ‌کنندگان دیجیتال میان ایرانیان به‌ویژه فعالان حوزه فناوری، بازاریابی دیجیتال و رمزارزها رشد چشم‌گیری داشته است. این افراد با اتکا به مهارت‌های دیجیتال و ابزارهای آنلاین، بدون نیاز به استقرار فیزیکی در محل کار، از نقاط مختلف دنیا به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه می‌دهند. با وجود موانعی چون تحریم‌ها، محدودیت‌های ویزا، و چالش‌های دریافت درآمد ارزی، بسیاری از نومدهای ایرانی توانسته‌اند راه‌هایی خلاقانه برای عبور از این محدودیت‌ها پیدا کنند و حضور موثری در بازارهای جهانی داشته باشند.

🔴 گزارش زومیت با بررسی روایت‌های شخصی از دیجیتال نومدهای ایرانی، نشان می‌دهد که این سبک زندگی، اگرچه آزادی جغرافیایی و استقلال حرفه‌ای به همراه دارد، اما همچنان با دغدغه‌هایی چون بی‌ثباتی شغلی، عدم دسترسی پایدار به خدمات بانکی بین‌المللی، و پیچیدگی‌های مهاجرت همراه است. با این حال، بسیاری از نومادها، زندگی در حرکت و تجربه فرهنگ‌های مختلف را مزیتی ارزشمند می‌دانند که افق‌های تازه‌ای برای رشد فردی و حرفه‌ای آن‌ها گشوده است.

مشروح این گزارش را در زومیت بخوانید: دیجیتال نوماد در میان ایرانیان؛ سفری در مرزهای بی‌انتهای فناوری

👨‍💻 @TheZoomit
10.05.202510:29
显示 1 - 24 2 161
登录以解锁更多功能。