Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Praetorio avatar
Praetorio
Praetorio avatar
Praetorio
Переслав з:
Tankograd 🛡 avatar
Tankograd 🛡
28.04.202516:57
نخستین استفاده عملیاتی ارتش اسرائیل از راکت هدایت شونده "BAR" در غزه

ارتش اسرائیل (IDF) اعلام کرد که برای اولین بار از راکت هدایت شونده توپخانه ای "بار" در نوار غزه استفاده عملیاتی کرده است. این راکت که توسط شرکت البیت سیستمز توسعه یافته است، توسط هنگ توپخانه‌ای 282 برای هدف قرار دادن مواضع در جنوب غزه در جریان عملیات جاری علیه حماس به کار گرفته شدند.

به گفته ارتش، راکت های این سامانه از نوع هدایت شونده با دقت ده متر و دارای بردی برابر با ۳۵ کیلومتر بوده و قرار است این سامانه جایگزین راکت های قدیمی روماخ شوند که از سیستم راکت انداز چندگانه M270 شلیک می‌شوند.

#اسرائیل
#غزه
#کلیپ

@SNTankograd
باراک راوید خبرنگار آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت که «دور سوم» مذاکرات هسته ای میان آمریکا و ایران به پایان رسیده است.

وزیر خارجه عمان: گفت‌وگوها هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا برای شنبه 13 اردیبهشت‌ماه برنامه‌ریزی شده است.



@P_raetorio
حوثی‌های یمن زرادخانه دفاع هوایی قابل توجهی دارند که تهدید جدی برای هواپیماهای ائتلاف به‌ویژه پهپادهای MQ-9 Reaper آمریکایی محسوب می‌شود.
آن‌ها موشک‌های سطح به هوا Barq-1 با برد حدود 50 کیلومتر و Barq-2 با برد نزدیک به 70 کیلومتر را در اختیار دارند که قادر به درگیری با اهدافی در ارتفاعات 15 و 20 کیلومتر هستند.

این موشک‌ها احتمالاً بر اساس خانواده موشک‌های سطح به هوا هدایت‌شونده راداری میان‌برد Taer ایران توسعه یافته‌اند.




@P_raetorio
پرسش همیشگی؛ حوثی‌های یمن از کدام سامانه‌های پدافندی بهره میبرند که آمار تلفات پهپاد MQ_9 Reaper رو به افزایش است؟

سوالی که قطعا مخاطبان زیادی به آن فکر کرده و حتی دربارش سرنخ‌هایی بدست آوردند.
در این مقاله به طور جامع به برخی علل این اتفاق پرداخته خواهد شد.

_به نقل از مجله معتبر وارزون


#آمریکا
#یمن
#سامانه_دفاع_هوایی



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
Переслав з:
Tankograd 🛡 avatar
Tankograd 🛡
آماده کردن خودروی جیپ سری Willy مربوط به دوره جنگ جهانی دوم در کمتر از 4 دقیقه !

@SNTankograd
لاکهید مارتین مدعی شد با ارتقا F-35 به نسل 5+ می‌تواند هشتاد درصد قابلیت‌های جنگنده نسل ششم NGAD F-47 را با نیمی از هزینه ارائه دهد. این ارتقا شامل تزریق فناوری‌ در برنامه NGAD به F-35 خواهد بود.

لاکهید از مفهوم «شاسی» برای F-35 استفاده می‌کند و این ارتقا را به ارتقا «NASCAR» تشبیه کرده است که شامل به‌کارگیری متریال، هندسه‌ها و اقدامات توسعه‌یافته تحت پروژه NGAD می‌شود.

این غول صنایع نظامی بر اهمیت حسگرهای پیشرفته(رادار و مادون قرمز پسیو) برای تشخیص دشمن از فاصله دورتر و فناوری استیلث(با استفاده از مواد، هندسه‌ها و اقدامات متقابل NGAD) برای پنهانکاری تاکید کرد. همچنین توسعه سیستم‌ تسلیحاتی با برد بیشتر برای هدف قرار دادن دشمن قبل از رسیدن به جنگنده مادر مد نظر است.

لاکهید مارتین با تمرکز بر F-35 به عنوان یک پلتفرم بسیار ماژولار به دنبال ایجاد تغییرات اساسی فراتر از Block 4 فعلی است تا آن را به رقیبی سرسخت برای جنگنده‌های نسل آینده تبدیل کند. این شرکت معتقد است که با به‌کارگیری فناوری‌ NGAD می‌تواند لقب F-35 به عنوان صاعقه مرگبار آسمان را حفظ کند.


#آمریکا
#جنگنده
#نسل_ششم



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
28.04.202514:21
با عرض تسلیت خدمت تمامی هموطنان گرامی و ابراز همدردی با خانواده کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس 🖤



@P_raetorio
26.04.202510:10
طبق اخبار واصله ساعاتی پیش اسکله شهید رجایی بندرعباس دچار حادثه و انفجار بسیار شدیدی شده است و در تمامی کانال‌های تلگرامی و رسانه‌ها به آن می‌پردازند.

امیدواریم این فاجعه تلفات جانی در پی نداشته باشد.

با آرزوی سلامتی برای تمامی هموطنان عزیز بخصوص مردم درگیر حادثه اسکله 🌺


_تیم پرایتوری


@P_raetorio
در ابتدا به برخی رادارهایی که در در خدمت یمنی‌ها وجود دارد بپردازیم.

نمونه‌های مختلف رادار از جمله رادار نظارت هوایی P-18 جماهیر شوروی، رادار P-19 و رادار هدف‌یاب PRV-13 در اختیار حوثی‌هاست که از آنها برای یافتن MQ_9 در ارتفاع پروازی بالا استفاده می‌کنند.





@P_raetorio
دومین دلیل استفاده گسترده از گل شمعدانی، ایجاد ترس و دلهره در بین غیر نظامیان اوکراینی و اعمال فشار بر دولت اوکراین از طریق آن‌ها است. اکثر حملات روسیه به شهر های اوکراین در شب هنگام و در بامداد صورت می‌گیرد و حتی اگر حملات بر علیه زیر ساخت ها و مناطق مسکونی اوکراین موفقیت‌آمیز نباشند به دلیل از بین بردن آسایش غیرنظامیان باعث ایجاد فشار روانی بر آن‌ها می‌شود و این نکته اندک اندک خستگی آنها را افزایش و نارضایتی بین مردم بخصوص برای ادامه نبرد بیشتر می‌شود.

اما سومین دلیل، گمان روس‌ها بر خطای سامانه های دفاع هوایی اوکراین و برخورد پهپادها به هدف می‌باشد. آنها با هدف قرار دادن زیر‌ساخت‌ها و مناطق غیرنظامی‌ در صورت اصابت باعث تشدید علت دوم نیز میشوند و در واقع با یک تیر دو نشان زده‌اند.

#روسیه
#جنگ_اوکراین

🖋mahdi
@P_raetorio
24.04.202522:34
آهنگ بی نظیر Clubbed to Death اثری از استاد راب دوگان


#اندکی_آرامش
#موزیک

@P_raetorio
صبح همه همراهان همیشگی کانال بخیر و نیک 🌺


@P_raetorio
کرواسی در آوریل امسال ناوگان 12 فروندی جنگنده Rafael F3-R را تحویل گرفت. این تحویل نهایی یک سال پس از ورود نخستین گروه 6 فروندی و طی قرارداد 999 میلیون یورویی با فرانسه به پایگاه پلزو صورت پذیرفت.

رافائل F3-R مجهز به رادار AESA تالس RBE2-AA برای تشخیص و ردیابی اهداف در برد وسیع است. مجموعه SPECTRA قابلیت‌های جنگ الکترونیک پیشرفته را ارائه می‌دهد. این جنگنده قابلیت حمل موشک‌های Meteor(برد 100 کیلومتر)، میکا، Exocet AM39 و بمب‌های Hammer را دارد.

این تسلیحات امکان انجام طیف وسیعی از ماموریت شامل برتری هوایی، حمله عمقی و رهگیری دریایی را فراهم می‌سازد. رافال F3-R کاملاً با ساختارهای دفاعی ناتو سازگار است و در ماموریت‌های QRA و IAMD مشارکت می‌کند.

کرواسی با افزایش بودجه دفاعی خود به 2 درصد GDP در سال 2025 عزمش را برای ارتقا امنیت آسمان ناتو جزم کرده و درصدد افزایش آن به 3 درصد می‌باشد.

رافائل F3-R یک دارایی پیشرفته، انعطاف‌پذیر و سازگار با ناتو برای سالهای متمادی است. این خرید یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دفاعی کرواسی محسوب می‌شود.



#کرواسی
#جنگنده



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
26.04.202509:32
چنین سیستمی به عنوان یک شبکه غیر وابسته این امکان را فراهم می‌آورد تا سامانه‌های مختلف داده‌ها را به اشتراک گذاشته و به‌طور بهینه به تهدیدات دشمن پاسخ دهند. این سیستم در زمینه دفاع هوایی و موشکی یکپارچه(Integrated Air and Missile Defense - IAMD) به‌ویژه در ارتش آمریکا و کشورهای دیگر کاربرد دارد.

در حال حاضر IBCS از طریق مراکز عملیات تعامل(Engagement Operation Centres)هدایت می‌شود. این مراکز به عنوان پناهگاه‌های متحرک عمل می‌کنند و در هرکدام بین ۸ تا ۱۰ نفر پرسنل در یک مرکز فرماندهی و کنترل(C2) مستقر می‌شوند. هر باتری پاتریوت می‌تواند تا 6 EOC داشته باشد که از آن‌ها پشتیبانی می‌شود.

سایر ویژگی‌های سیستم IBCS شامل یک برنامه کامپیوتری به نام «طراح دفاع یکپارچه» (Integrated Defense Designer)است که با استفاده از الگوریتم‌های خاص مکان‌یابی بهینه سامانه‌ها را جهت پوشش بهتر منطقه عملیاتی چینش می‌کند. این سیستم قادر است به‌طور نیمه‌خودکار عمل کند به‌طوری‌که اپراتور در فرآیند دخالت دارد و در صورت نیاز می‌تواند عملیات سیستم را تعلیق کند.

داده‌ها در IBCS بر اساس اولویت‌ تقسیم‌بندی می‌شوند و داده‌های با اولویت بالاتر سریع‌تر انتقال می‌یابند. صورتی که شبکه دچار ازدیاد داده شود سیستم اطمینان حاصل می‌کند که داده‌های مهم‌تر به‌طور اولویت‌دار انتقال پیدا کنند.

در حال حاضر علاوه بر ایالات متحده، لهستان تنها کشور دیگری است که از IBCS برای بهینه‌سازی معماری IAMD خود استفاده می‌کند. سیستم IBCS لهستان در دسامبر 2024 به IOC رسید. کشورهای دیگری نیز به IBCS علاقه‌مند شده‌اند و نورثروپ گرومن دیدارهایی با کشورهای مختلف به‌ویژه در منطقه آسیا-پاسیفیک و خلیج فارس داشته است.

در این راستا استفاده از IBCS در سناریوهای مختلف در سراسر جهان مورد بررسی قرار گرفته است. این سیستم همچنین برای کشورهایی که دارای طیف وسیعی از تهدیدات در فواصل گوناگون هستند مفاهیم مشابهی را دنبال می‌کند.



#آمریکا
#سامانه_دفاع_هوایی
#فناوری_نوین




🖋️Juggernaut
@P_raetorio
25.04.202518:28
ایران سیستم‌های دفاع هوایی مانند Raad و Tabas را در اختیار دارد که از موشک‌های سری Taer استفاده می‌کنند. گزارش‌هایی مبنی بر رهگیری قطعات موشک‌های سطح به هوا Sayyad-2C ایران در مسیر یمن وجود دارد، اما استقرار فعال آن توسط حوثی‌ها تأیید نشده است.

برد تخمینی Sayyad-2 بین 80 تا 150 کیلومتر و ارتفاع درگیری آن بین 6 تا 9 کیلومتر است. سیستم دفاع هوایی سوم خرداد ایران نیز قادر به شلیک موشک‌های Sayyad-2 است و در سال 2019 یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد.





@P_raetorio
سوالی که برای برخی از مخاطبان پیش آمده این است که چرا ارتش روسیه با توجه به نرخ سرنگونی بالا و شانس موفقیت کم، باز هم به صورت گسترده از پهپاد‌ انتحاری شاهد-136 استفاده میکند؟

پاسخ به این سوال به 3 شکل عمده تقسیم میشود:
اولین و مهم ترین علت و فایده استفاده از آنها، عقب راندن سامانه‌های پدافندی استراتژیک اوکراین برای دفاع از شهرها و به دست گرفتن ابتکار عمل در خطوط مقدم است. هنگامی که پهپاد های انتحاری به صورت گسترده بر علیه شهر ها و زیرساخت‌ها استفاده می‌شوند طرف مقابل را مجبور به دفاع می‌کند و این عقب راندن پدافند های استراتژیک سبب آزادی عمل پهپاد های شناسایی-انتحاری و جنگنده های روسی در خط مقدم نبرد می‌شود. همانگونه که تا پیش از ماه می 2024 شاهد استفاده گسترده روس ها از پهپادهای شناسایی و انهدام تجهیزات نظامی اوکراین به وسیله لنست‌ها و بمب ها بودیم، اما در طرف مقابل اوکراینی‌ها برای رفع مشکل دست به یک ابتکار عمل زده و پهپاد های رهگیر را توسعه دادند و این کار باعث کاهش شدید توان شناسایی روس‌ها در میدان نبرد شد.

#روسیه
#جنگ_اوکراین

🖋mahdi
@P_raetorio
در میان خرابه‌های شهری که هر روز ویران‌تر می‌شود، مردی ایستاده است؛ مردی که چیزی جز خاکستر آرزوهای بربادرفته نمی‌بیند و گویی بارِ رنج‌های یک عصر در نگاه خسته‌اش موج می‌زند. زندگی‌اش همچون آینه‌ای ترک‌خورده است که هر ترک، روایت اندوهی بی‌صداست و هر پاره، بازتاب رؤیایی مدفون در غبار زمان.


🎥Oslo, August 31st
Dir:Joachim Trier

#سینما

@P_raetorio
هرچی که باشه جنگ در نهایت یعنی آدم‌کشی مجاز. وقتی آدمایی که رأس کارن، گیر می‌کنن و دیگه نمی‌دونن چه سیاستی رو پیاده کنن و مشکلات اقتصادی رو چه‌جوری حل کنن، از پشت پستو عروسک میهن‌پرستی رو درمی‌آرن. کفش و کلاهش هم می‌کنن تا مترسکشون جورِ جور شه: آخه مترسک میهن‌پرستی یه پاپوش به اسم دشمنِ خونی و یه سرپوش به اسم شهامت‌طلبی لازم داره. معلومم هست که بعدش همه‌شون می‌گن راهشون راه حقه و پای خداهاشونو می‌کشن وسط. آخر سر هم این پدرا و مادرا و بچه‌های از دنیا بی‌خبرن که بایست تاوان جنگ رو بدن


کورت توخولسکی
بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن!



🖋 RagnaRok
@P_raetorio
Переслав з:
Minas Tirith avatar
Minas Tirith
28.04.202510:24
با بالا گرفتن تنش میان هند و پاکستان، نیروی هوایی پاکستان طی روزهای اخیر با نمایش موشک‌های دوربرد هدایت فعال راداری PL-15E ساخت چین روی جنگنده‌های JF-17 بلاک ۳ و J-10C خود در حال نمایش قدرت به همتای هندی خود است.

غیر از این، پاکستان به جنگنده‌های F-16 بلاک ۵۰/۵۲ و موشک‌های دوربرد AIM-120C8 امرام خود برای مقابله با Su-30MKI و رافال‌های هندی مجهز به موشک متئور نیز امیدوار است.


@Minas_Tirith2024
نورثروپ گرومن قصد دارد در 3 تا 5 سال آینده سیستم فرماندهی و کنترل یکپارچه(Integrated Battle Command System) را از طریق یک اپلیکیشن موبایلی برای سربازان در سطح تاکتیکی در دسترس قرار دهد. این تصمیم به دنبال گفتگوهای ارتش ایالات متحده با نورثروپ گرومن در خصوص نیازهای ارتش آمریکا گرفته شده است.


سیستم IBCS که در آوریل 2023 به قابلیت عملیاتی اولیه(Initial Operating Capability - IOC) دست یافت؛ به گونه‌ای طراحی شده که حسگرها و اثرگذارهایی را که هیچ‌کدام برای همکاری با یکدیگر طراحی نشده‌اند به یک سیستم فرماندهی و کنترل یکپارچه متصل کند. این سیستم تصویری جامع از میدان جنگ فراهم می‌کند.



#آمریکا
#سامانه_دفاع_هوایی
#فناوری_نوین



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
25.04.202518:28
حوثی‌ها همچنین مدعی توسعه یک موشک سطح به هوا مشتق شده از Badr-1P به نام Meraj هستند اما جزئیات فنی و میزان کارایی آن مشخص نیست.

موشک پرسه زن 358 (که گاهی SA-67 و توسط حوثی‌ها Saqr-1 نامیده می‌شود) یک طرح ایرانی است که با موتور مینی توربوجت کار می‌کند و برای درگیری با اهداف کندتر مانند پهپادها مناسب‌ است و می‌تواند به‌صورت مستقل به شکار اهداف بپردازد. یک نسخه جدیدتر به نام Saqr-2 نیز رونمایی شده که فاقد باله‌های دم Saqr-1 است و احتمالاً کوتاه‌تر و حمل آن راحت‌تر است. ایران همچنین یک طرح بزرگتر و قوی‌تر با نام 359 بر اساس موشک 358 توسعه داده که برد 150 کیلومتر، سرعت 1000 کیلومتر در ساعت و ارتفاع درگیری 9 کیلومتر دارد.

تلفات بالای پهپادهای آمریکایی و استفاده از مهمات دوربرد و بمب‌افکن‌های B-2 توسط آمریکا نشان‌دهنده جدی بودن تهدید پدافند هوایی حوثی‌ها است. این گروه نشان داده که قادر است در این برهه چالشی جدی برای ایالات متحده ایجاد کند؛ هرچند که از حمایت و فناوری ایران به طور محسوسی بهره می‌برد در غیر این صورت آمار تلفات متفاوت بود.



#آمریکا
#یمن
#پهپاد
#سامانه_دفاع_هوایی



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
Переслав з:
Minas Tirith avatar
Minas Tirith
وضعیت کلی جبهه شرقی اوکراین

شهرهای پوکروفسک، چاسیویار و کوستیانتینیوکا مهمترین اهداف ارتش روسیه در سال 2025 خواهند بود؛ اهدافی شاید به قیمت جان ده‌ها هزار سرباز دیگر روس

@Minas_Tirith2024
باک، آخرین ایستاده

یکی از آخرین تصاویر مربوط به یک قلاده سگ بلژین مالینویز با نام «Buck» که در حال کنجکاوی درون دوربین اسلحه M110 SASS می‌باشد.

باک در سال 2013 در افغانستان با سایر همقطاران خود هنگام عملیات جستجو برای مواد منفجره توسط یک IED بشدت مجروح شد به طوری که یکی از چشمانش را از دست داد اما به طرز معجزه آسایی زنده ماند.

داستان باک یکی از برجسته‌ترین ماجراهای سگ‌های جنگجو و فداکاری آنان در میدان نبرد است.


#آمریکا
#افغانستان
#سگ



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
22.04.202517:37
این رادار با بهره‌گیری از فناوری آرایه اسکن الکترونیکی فعال(AESA) مبتنی بر گالیم نیترید(GaN) قابلیت پوشش 360 درجه را فراهم می‌کند. استفاده از GaN منجر به افزایش توان خروجی، کارایی و قابلیت خنک‌سازی رادار شده و برد تشخیص، سرعت اکتساب هدف و عملکرد در محیط‌های آلوده به جنگ الکترونیک را بهبود می‌بخشد.

طراحی ماژولار LTAMDS با چندین پنل AESA امکان ردیابی و شناسایی همزمان تهدیدات متعدد را بدون نیاز به چرخش مکانیکی فراهم می‌سازد. این رادار برای ادغام یکپارچه با سیستم فرماندهی نبرد دفاع هوایی و موشکی یکپارچه (IBCS) طراحی شده و قابلیت تبادل داده و هدف‌گیری شبکه‌‌محور پیشرفته‌ای را ارائه می‌دهد.

اگرچه مشخصات دقیق برد و ارتفاع تشخیص LTAMDS محرمانه است اما عملکرد آن به طور قابل توجهی فراتر از رادار پاتریوت با برد 160 کیلومتر تخمین زده می‌شود. این سیستم قادر به شناسایی و ردیابی دقیق موشک‌های کروز، موشک‌های بالستیک تاکتیکی، سلاح‌های مافوق صوت و پهپادها در محیط‌های مختلف از جمله مناطق فاقد GPS و دارای اختلالات الکترومغناطیسی است.

تحویل 6 واحد اولیه LTAMDS به ارتش ایالات متحده انجام شده و انتظار می‌رود تا پایان سال 2025 دو واحد دیگر نیز تحویل داده شود. ظرفیت تولید فعلی هشت واحد در سال است و برنامه‌هایی برای افزایش آن به 12 واحد در سال وجود دارد. لهستان اولین مشتری خارجی این سیستم است و چندین کشور دیگر نیز در حال ارزیابی و درخواست اطلاعات مربوط به آن هستند.

در مجموع، LTAMDS با ارائه آگاهی موقعیتی و پوشش all around، فناوری سنسورهای پیشرفته و قابلیت لینک شدن با سایرین یک ارتقا اساسی در سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی ایالات متحده محسوب می‌شود.


#آمریکا
#رادار
#فناوری_نوین



🖋️Juggernaut
@P_raetorio
Показано 1 - 24 із 623
Увійдіть, щоб розблокувати більше функціональності.